Ако случайно сте си помислили, че в Пазарджик току-що се

...
Ако случайно сте си помислили, че в Пазарджик току-що се
Коментари Харесай

Потоп в Пазарджик? Не! Най-ремонтираната от ВиК улица пак стана река СНИМКИ

Ако инцидентно сте си помислили, че в Пазарджик преди малко се е изсипал потоп и е наводнил улици и жилища, лъжете се! Не е паднала и капка дъжд. А термометърът се е спрял на напълно " порядъчните " за лятото 35 градуса. Тогава от кое място са тези реки по улица “Никифор Попконстантинов”?

Оказва се, че въпросната улица е най-ремонтираната от ВиК улица в града. Но както споделят пазарджиклии, живеещи на нея - но без резултат!

" Това е извънредно, всяка седмица нямаме вода и постоянно е в почивните дни, а последния път беше няколко дни ", жалва се пазарджиклийка в обществените мрежи.

От хората разбираме, че казусът с водата на тази улица е брадясъл. В последна сметка те са написали тъжба до регионалния шеф Андрей Гечев, който пък е разпоредил на кмета на града тодор Попов и на шефа на ВиК Сергей Стойнов да извършат инспекция за честите повреди по водопроводната мрежа в посочения регион и неудовлетвореността на хората от получаваната услуга. За която в последна сметка си заплащат.

GlasNews също чака мнението на способените органи и най-много подхванатите дейности за решаването на казуса. Защото колкото и да си падат по Венеция пазарджиклии, живеещи на ул. “Никифор Попконстантинов”, въпреки всичко избират водата да тече от крановете им, не на улицата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР