Ако синът ми купуваше депутати, щеше да направи ново правителство.

...
Ако синът ми купуваше депутати, щеше да направи ново правителство.
Коментари Харесай

Таткото на Кирил Петков: Ако синът ми купуваше депутати, щеше да направи ново правителство

Ако синът ми купуваше депутати, щеше да направи ново държавно управление. Това разяснява през днешния ден бащата на премиера в оставка Кирил Петков. 

Неговата неточност беше, че със съставянето на тази комплицирана коалиция той се опита да направи едно общо нещо. Може би в случай че беше умел политик, щеше да го направи, щеше да играе с опозицията, само че той реши, че само водещите са правилата му - „ Не на корупцията ". За него хора, които са окрали страната, са терористи, с които не би трябвало да се договаря, разяснява той.

По думите му този път е сложен, само че верен.

Петко Петков споделя, че синът му е споделял за компликациите, граничещи с неспособност да направи това, което желае. „ Всеки в тази коалиция дърпаше някакви конци и невиждащи се от естествените хора лостове и всички му пречеха. Свалиха го, тъй като той прекрачи тези червени линии ", счита Петко Петков.

Според него неоспорим триумф са прекъснатите зависимости от Русия, изгонването на съветските дипломати и завършването на интерконектора с Гърция. „ Ако беше останал още време, щеше да стигне и до Гешев ", безапелационен е Петко Петков.

Според него задкулисието у нас е обхванало всички равнища. „ Това е необикновено, само че задкулисието сме и ние ", сподели Петков и добави, че доста хора са се обаждали да го молят синът му да назначи техните деца някъде. „ Ако това мислене не можем да изкореним, няма по какъв начин да продължи. Всеки да си е на позицията, на която си тежи ", съобщи той.

Петков показа, че е изпитал оскърбление от нападките и „ помията ", която се е изляла върху сина му и цялото семейство. Той осъзнава, че българският народ е колеблив, само че показа мнението на сина си, че за България са пагубни нови избори, защото ще изпаднем в рецесия. Именно по тази причина Кирил Петков се е отказал да бъде министър председател в кабинет с първия мандат след вота на съмнение. „ Кирил е подготвен на жертва да има държавно управление. Направиха хиляди договаряния. Той, в случай че купуваше депутати, щеше да има държавно управление. Той приказва с тях като с естествени хора ", акцентира бащата на премиера в оставка.

С концепцията за една друга България татко и наследник идват тук преди 10 години. „ Това ще е първият министър председател в новата ни история, който ще излезе по-беден, в сравнение с като влезе в политикат ", добавя Петко Петков, представен от кросс.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР