Ако си премиер и имаш към себе си ДАНС, разузнаване,

...
Ако си премиер и имаш към себе си ДАНС, разузнаване,
Коментари Харесай

Горанов: Да заделят 10 млн.лв от бюджета на МВР за разходи за Гугъл

Ако си министър председател и имаш към себе си ДАНС, разузнаване, Министерство на вътрешните работи и можеш да ползваш всевъзможни средства да видиш нещо дали е вярно и неверно, ти не можеш да ползваш Google. Аз ще предложа на мои сътрудници в Народното събрание и Желязков да впишат в бюджета на Министерство на вътрешните работи 10 млн. разноски за Google. Това е лековат метод за правене на шоу в страната. Гледам със угриженост абсурда „ Барселонагейт “. Кирил Петков още от първите си дни в политиката сподели пренебрежение към разпоредбите. Това съобщи пред БТВ някогашният финансов министър Владислав Горанов.

„ Петков заявява погрешна информация за статута си като жител пред президента, а след това преди указа за министър да влезе в действие, изпрати писма до Българска народна банка без да има представителна власт. Това демонстрира прибързаност да се покажат резултати. Това е хубава самонадеяност, само че граничи с случка “, добави той.

„ Минаха доста години. Има принадлежности на демокрацията, които работят въпреки и несъвършенство. Демокрацията ни е млада. До огромна степен може да се счита, че сме правова страна. Всички искания към реда в страна минават към това някой да овладее властови механизми “, съобщи Горанов и добави, че правосъдна промяна е нужна.

„ Ако искаш да промениш нещо, би трябвало да имаш тактика къде ти е мястото в политическата орбита. Не може министър председател да има искания към други управляващи и то по нападателен метод, наподобяващ на спешен ПР. Национален статистически институт афишира рекордна инфлация, а същия ден хвърчащи листа от служби, струващи милиарди и те без автограф и щемпел, да станат водеща вест в страната “, сподели той.

„ Загрижен съм, че има доста по-важни неща. Кога да вземем за пример проектът за възобновяване и резистентност ще бъде утвърден? Всички пари би трябвало да се договорят. Всички разноски би трябвало да се дефинират и да са изхарчени до 2026 година Нямаме проект и загубихме шансове да получим задатъци по този проект. Всички планове би трябвало първо да се финансират от бюджета. Това за мен са по-важните въпроси “, съобщи някогашният финансов министър.

Горанов разяснява, че в деня, когато Национален статистически институт афишира рекордна инфлация излизат хвърчащи листи без автограф и щемпел и стават водеща вест в страната.

Той добави, че тече програмен интервал 2021-2027 и нямаме нито една утвърдена Оперативна стратегия по този интервал.

Голяма част от вложенията, които се популяризират в новата сметка, не мога да нарека бюджет, почиват на положителното взаимодействие сред България и Европейска комисия. Нямяме подписано съглашение с комисията и не можем да получим една стотинка, сподели още Горанов.

Той изясни, че още през 2020 година е бил разпитван три пъти в прокуратурата след абсурда обвързван с облагането на хазарта. И добави, че е бил разпитван и от полицията в границите на настоящия мандат.

По думите му описът на Петков си играе ролята, тъй като обществото е фокусирано върху лист хартия, който няма стойност.

„ Виждам случка в настоящето ръководство, а систематичните партии, които го поддържат, ще платят цена за това. Но и това ще мине “, посочи Горанов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР