Ако си дал на Емил Димитров се превърна в химн

...
Ако си дал на Емил Димитров се превърна в химн
Коментари Харесай

Ако си дал стана химн на солидарност

" Ако си дал " на Емил Димитров се трансформира в химн на взаимност към българските медици, които се борят на първа линия с ковид. ПРОФОН приветства концепцията на Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори (АБРО) една от най-истинските песни за човечността да звучи преди всеки кръговиден час в радиоефира. В резултат на мощната музикална поддръжка за напъните на здравните ни служащи в интервал на пандемия " Ако си дал " оглави формалната ранглиста за предавана музика у нас.

Безпрецедентният триумф на основания през 1978 година шлагер е следващото доказателство за сплотяващата роля на музиката и способността й да рестартира силата на духа ни. Интензивната ротация на " Ако си дал " носи вяра за всички реализатори и продуценти, чийто креативен живот е неподвижен от ковид. Отлагането на концерти и затварянето на всички търговски обекти, които употребяват музиката като добавена стойност към бизнеса си, изправи промишлеността пред финансов колапс.

Увеличаването на % на предаваната българска музика в радиоефира е измежду дребното способи създателите да получат основен за оцеляването си доход.

На второ място в класацията е Runnin` на Ева Пармакова и Hakan Akkus. На трета позиция е " Бели нощи " на Били Хлапето и D3MO. На четвърта - Tears Getting Sober, с която Виктория Георгиева трябваше да се показа на сцената на " Евровизия 2020 ". В топ 5 е и " Вселена " на 4Magic. На шесто място е " Фалшиви струни " на Графа. На седмо - " Страх от самотност " на Михаела Маринова. На осмо - " На другия завършек на света " на Михаела Филева feat. NDOE. На девето - " Минимумът " на Тита. А на десето - " Пази тишина " на Yanna.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР