Ако се съкооперирате с тази зодия, ще станете отлична криминална

...
Ако се съкооперирате с тази зодия, ще станете отлична криминална
Коментари Харесай

С коя зодия правите отличен „криминален“ тандем

 Мистър и Мисис Смит

Ако се съкооперирате с тази зодия, ще станете отлична престъпна двойка.

Бони и Клайд са просто хлапета спрямо вас. С подобен „ съизвършител “ сте способни на всичко, като някои от тези зодии могат да бъдат изцяло непредвидени за вас. Но въпреки всичко те имат качествата, които не ви доближават на вас и в композиция с вас може да компенсирате минусите си един на различен. Единият е човек на действието, а вторият е умел в планирането! Кой е вашият идеален приятел?

Овен и Скорпион

На пръв взор тази двойка значи злополука: прекомерно доста огън може да сътвори гибелен вулкан. Но когато тези знаци се обединят нямат прекъсване.

И двамата имат качества, нужни за решаването на всеки зародил проблем. Скорпионът обича да мисли преди да работи, до момента в който Овенът е знак за придвижване и интензивност.

Скорпионът оказва помощ на Овена да бъде по-решителен, а Овенът споделя със Скорпиона своя позитивизъм и възторг, което улеснява планирането на вълнуващи завършения.

Телец и Везни

Изглежда, че тази двойка няма да сработи поради неналичието на еластичност в Телеца в избрани обстановки и тъкмо противоположното, прекомерната еластичност на Везните, искащи да поддържат естетика.

Какво свързва тези два знака? И двете зодии ценят изкуството, красивите неща и пътешествията. Везните дават на Телците позитивна мотивация, с цел да ги накарат да стартират своите планове или да се занимават с някое занимание.

А когато Везните сами се сблъскат с проблеми, Телецът наложително им дава потребен и аргументиран съвет.

Близнаци и Рак

Близнаци и Рак си взаимодействат потресаващо. Те се сплотяват на интелектуално равнище и обичат да приказват за сума ти неща. Раците откровено обожават Близнаците и постоянно ги поддържат, изключително когато имат огромна потребност.

Близнаците, въпреки това, дават на Рака интелектуална поддръжка и те са задоволително мъдри, с цел да ги ободрят и да им оказват помощ.

Веднага щом Близнаците схванат, че Рака би трябвало да бъде укротен и да изхвърли стресовата си сила, те незабавно идват на помощ.

Лъв и Козирог

Лъвът и Козирогът могат да създадат доста в взаимен бизнес. Заедно ще се предизвикват един различен, с цел да реализиран още по-големи триумфи.

Тези знаци не схващат за какво би трябвало да работят дружно и считат, че ще се оправят чудесно и сами, само че пък двамата образуват мощен тандем.

Например Лъвът ще играе водеща роля в планирането на вечеринките, до момента в който по това време Козирогът ще избра да работи зад кулисите Лъвът ще се занимава с развлечението на гостите, а Козирогът ще следи за храната и декора.

Дева и Водолей

Този дует обича софтуерните новости и нещата, изискващи комплицирано мислене. Водолеят е автентичен мъдрец и модернист, предпочитащ да работи бързо. Девата пък харесва материализма, прагматизма и реализма, по тази причина и двата знака умеят да основават симбиоза на мислите, проектите и дейностите. Тази рационална двойка постоянно се поддържа един различен и чакат взаимно утвърждение.

Стрелец и Риби

Стрелецът и Рибите също се сработват чудесно. Стрелецът е мъдрец, който се насочва там, където го чакат нови познания, открития, усещания и чувства.

Рибите пък са малко затворени и избират своя личен и обособен свят. Стрелецът постоянно ще поддържа Рибите, в случай че зародят проблеми у тях, ще ги кара да работят по-решително.

А Рибите ще дадат едно рамо на Стрелеца, с цел да си поплаче и поговори, а също по този начин ще оказват помощ на Стрелеца да стане по-мек човек.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР