Ако се махне Иван Гешев, и ако случайно се махне

...
Ако се махне Иван Гешев, и ако случайно се махне
Коментари Харесай

Костадинов попита какво ще правят ДБ, ако Гешев и Паметникът на съветската армия се махнат

Ако се махне Иван Гешев, и в случай че инцидентно се махне Паметникът на руската войска, ми е доста забавно какво ще вършат „ Демократична България “. Те имат две дела общо взето.

Очевидно е, че всичко се прави с простичка цел - с цел да се лишават козовете на „ Продължаваме промяната-Демократична България “, с цел да не могат да поддържат ГЕРБ “.

Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание във връзка импортираното във Висшия правосъден съвет (ВСС) предложение за предварителното освобождение на основния прокурор Иван Гешев.

Според него Гешев не може да бъде залог за това да има държавно управление. Били го трансформирали в сакрален знак.

Костадинов подсети, че това към този момент се е случвало два пъти, само че при гласуването настояването за оставката му е било отхвърлено.

„ Ако се резервира същото статукво във Висш съдебен съвет, а то е същото, и в случай че няма някаква подмолна смяна, за която ние не знаем, резултатът ще е същият, който към този момент един път видяхме “, добави той.

Според него ПП-ДБ няма да поддържат ГЕРБ, тъй като знаят, че това ще докара до тяхното „ политическо самоубийство “. По-добре било да се върви отново на избори.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР