Ако се чудите какво желае веселата гей дружинка, която сутрин

...
Ако се чудите какво желае веселата гей дружинка, която сутрин
Коментари Харесай

Късопишковците биха и Иво Димчев с гей пърформънс

Ако се чудите какво желае радостната гей дружинка, която заран обкръжава парламентарната естрада, реже кабели, подсвирква и подвиква селски попържни, ще ви препоръчам да се запознаете с творчеството на видния ни авангардист Иво Димчев. Талантът го е изпял с неповторимия си тенор още преди петилетка в емблематичното парче „ Искам кур! “ Зер – защо друго могат да претендират група потни мъжаги, с изключение на някой да им удари по една патка, с цел да мирясат?

Нали не мислите, че провинциалните скотове, вечерящи копърка с костюми от „ Баленсиага “, имат отношение към високия релеф, барелефа, контрарелефа и архитектурните скулптурни форми? И внезапно са се загрижили за символичните, исторически и метафорични импликации на МОЧА. Патриотичните сили в Народното събрание просто са си намерили комфортен мотив за спонтанен гей прайд, на който вместо цветовете на дъгата самоуверено да забелят късите си пишлета, че след локалните избори нещо напълно спихнаха.

Според логиката на психиката има няколко изпитани метода, с които да ревизирате дали гаджето ви, синът ви, или националният ви фаворит, е инертен педераст. И би трябвало да кажем, антиваксърската тайфа от ромското гето „ Максуда “ е прекомерно съмнителна. На първо място, настояват Кобилкина, Капитонова и сходните им специалистки, доста е подозрително, в случай че обичаният ви не се заглежда по други дами и вижда единствено вас.

Това звучи като фантазия като от приказките, само че може да е и симптом, че той е повече или по-малко харесва мъже. А за късопишковците съществува единствено един женски облик – този на полковник Елеонора Митрофанова – провисналата й гуша, очилата с дебели рамки, загатнатият мужишки мустак. Всичко друго е непотребен декор и политкоректност за отблъскване на номера. Имаха си клетниците една Елена Гунчева – напориста, устата, алфа женище, и незабавно й набиха шута да не им скапва гей седянката.

Втората издайническа линия е нападателната хомофобия. Вашият национален фаворит взе участие ли интензивно в полемики на такива тематики и реагира ли нападателно на въпроси, свързани с хомосексуалността? Събира ли агитки безпомъчни провинциални батки да бият плесници на лесбийките пред киното, когато прожектират някой по-алтернативен филм? И двата вида държание може да са знак, че той скрито показва или потиска личната си противоположна половост.

На трето място, само че не по значение, скритите хомосексуалисти постоянно обичат да се снимат и да театралничат. Те търсят гласност, с която да компенсират разкъсващите ги от вътрешната страна импулси, които се пробват да прикрият. Замечтан взор настрана с преметната раничка и крайници в поза щъркел са сериозна индикация, че имате отсреща си гей. Абсолютно идентична е обстановката, когато няколко яки мъжаги се наредят пред парламентарната естрада, разкопчаят си заплашително саката, надуят мускули и издуят джуки за пред обективите на тв камерите и фотографите. Вероятността да си имате работа с гей дружинка е към 100%.

Така че, няма какво да се чудите за какво е този цирк в Народното събрание. Не става въпрос за никакъв монумент, национална горделивост, антифашистка идеология, обети към гласоподавателите, културни полезности и демократични правила. Дори за ежемесечен превод от 4000 лв. не става дума. Те просто желаят кур. Само дето нямат гения да Иво Димчев да си го изискат като хората.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР