Ако се чудите как да направите вашата торта по-ефектна, ние

...
Ако се чудите как да направите вашата торта по-ефектна, ние
Коментари Харесай

Как да си направим украса за торта

Ако се чудите по какъв начин да извършите вашата торта по-ефектна, ние можем да ви помогнем с няколко хрумвания. Не е належащо да се влагат прекомерно огромни старания с цел да се направи една сполучлива украса, тъй като красивият резултат може да бъде реализиран и с по-прости средства, стига човек да развихри изцяло своята фикция.

Украсата на тортата би трябвало да бъде съобразена с типа на глазурата. Ако ще добавяте детайли от някакви подготвени сладкарски артикули, като да вземем за пример бишкоти, бисквити, шоколадови бонбони и по този начин нататък, то вашата глазура би трябвало да е от някакъв по-пухкав крем, който да ги задържи.

И назад, в случай че сте създали глазура от разтопен шоколад да вземем за пример, тогава за украсата на тортата ще ви са нужни по-скоро детайли, направени от разнообразни типове крем.

Украса на торта с шоколадова глазура

Ако сте създали към този момент вашата шоколадова глазура, тогава е ред да приготвите подобаващ крем, с който да я украсите. Можете да извършите това благодарение на какаов крем, който се подготвя извънредно елементарно.

Необходими артикули: 1 дребна опаковка маргарин, 1 и ½ чаша захар /количеството на захарта може да варира съгласно това до каква степен сладостен предпочитате крема/, 50 г какао и една шепа пресни ягоди или цели ягоди от сладко. Разбира се може да употребявате и други плодове съгласно сезона.

Начин на подготвяне: Продуктите се слагат в подобаващ съд и се разрушават благодарение на миксер, до приемането на хомогенна пухкава примес. С помощта на пулверизатор направете вълнообразни маслени „ бразди„ върху повърхността на тортата.

Ако нямате пулверизатор, тогава използвайте дребна чаена лъжичка и с въртеливи придвижвания оформете от масления крем дребни купчинки във формата на целувки. След като покриете повърхността на цялата торта, наредете върху крема ягодите.

Можете да ги поставите цели или да ги разрежете на половинки и да ги употребявате за формиране на разнообразни фигурки, да вземем за пример цветя.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР