Ако самите вие не сте били ученици по време на

...
Ако самите вие не сте били ученици по време на
Коментари Харесай

Какви бяха българските ученици по време на соца

Ако самите вие не сте били възпитаници по време на социализма, то сигурно сте чували значително истории за тези времена. Защото всеки има какво да опише за годините си в учебно заведение.  Винаги се сещаме за дните, прекарани на ученическия чин с огромна доза носталгия, защото това е времето, в което сме били по-млади, по-ведри и изпълнени с фантазии и очаквания.

Именно по тази причина през днешния ден, единствено няколко дни преди старта на новата образователна година на 15 септември, ще създадем една разходка обратно във времето и ще ви напомним какви бяха българските възпитаници по време на социализма. Ако пък желаете напълно да се потопите в духа на родните учебни заведения от преди години, то за вас имаме три оферти за филми, които можете да гледате в    -   " Маргарит и Маргарита ", " Изпити късно " и " Вчера ". 

 р imdb

Кадри от кино лентата " Маргарит и Маргарита " с Христо Шопов и Ирини Жамбонас

В специфичната видеотека на EON по най-удобния за вас метод ще се върнете към тези златни български ленти, уловили атмосферата в българските учебни заведения от това време.

Продължете да четете в галерията ни, с цел да се припомните или пък да разберете какво означаваше да бъдеш възпитаник в България по времето на соца:
 Какви бяха българските възпитаници по време на соца  Какви бяха българските възпитаници по време на соца  Какви бяха българските възпитаници по време на соца  Какви бяха българските възпитаници по време на соца
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР