Ако съм пресякъл предимство, колата ми трябваше да бъде ударена

...
Ако съм пресякъл предимство, колата ми трябваше да бъде ударена
Коментари Харесай

Лютви Местан: Ако съм пресякъл предимство, колата ми трябваше да бъде ударена отляво

Ако съм пресякъл преимущество, колата ми трябваше да бъде ударена отляво. Това съобщи особено за bTV водачът на ДОСТ Лютви Местан, който беше освободен от ареста против парична гаранция от 10 000 лева При тежка злополука с негово присъединяване през вчерашния ден, почина 6-месечно бебе, а майка, татко и 10-годишно момченце пострадаха. Ето какво сподели той за пътния случай:

„ Да не раздаваме авансово присъди, тъй като това, което се вижда на фотосите, се вижда моята кола, застанала фронтално на пътя.

Истината обаче, че, в случай че съм пресякъл преимущество, тази кола трябваше да бъде ударена отляво, тъй като загъвам наляво.

Всички с очите си би трябвало да сте видели, че отляво тази кола е непокътната, колата е ударена фронтално, което значи, че съм застанал към този момент в дясното платно и от удара колата се измества и застава фронтално, че дори леко в посока Гърция.

На въпрос дали е съумял да приказва с потърпевшото семейство, той сподели, че не го е направил, тъй като е бил арестуван.

" Съпругата ми, аз не съумях, тъй като бях арестуван, брачната половинка ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на умрялото бебе, изказала е съболезнования, изразила предпочитание да взе участие и на погребението. Разбираме болката на тези хора, страданията”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР