Ако президентът на САЩ Доналд Тръмп често търпи обидни шеги

...
Ако президентът на САЩ Доналд Тръмп често търпи обидни шеги
Коментари Харесай

Безупречният стил на Мелания Тръмп - slava.bg

Ако президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп постоянно търпи обидни смешки за прическата си и необузданото си държание, то неговата брачна половинка – първата дама Мелания Тръмп постоянно притегля вниманието със жанр и изтънченост.

50-годишната Мелания наподобява съвършено на всяко събитие, на което съпровожда брачна половинка си. Изпъква със сдържания си метод на държание, с придвижването на тялото, с поддържаната си фигура и изключително с безупречния си дрешник.

Като някогашен модел, госпожа Тръмп знае по какъв начин да стои пред обективите. Тя залага на известни марки като Gucci, Givenchy, Dior, Dolce & Gabbana, с цел да е сигурна, че не би провокирала рецензии за облеклото си. А и тя е напълно наясно, че и най-малката неточност незабавно ще бъде в детайли обсъждана. Затова и за типа си тя не щади запаси.

Мелания е брачна половинка на Тръмп от към 16 години. Според отчет за предходната 2019 година първата дама на Съединени американски щати е изхарчила към 193 694 паунда за облекла.
Без значение дали ще е до мъжа си на спортно събитие или на някое от най-важните за външната политика мероприятия, госпожа Тръмп постоянно е на равнище. Така тя облече тоалет на Марк Джейкъбс, до момента в който бе на футболен мач с мъжа си. Дрехата се продаваше за 268 английски лири и тя я съчета с черни велурени ботуши Prada, които костват 930 паунда.

Стопанката на Белия дом от дълго време излезе от сянката на брачна половинка си и сама може да смае аудиторията с държанието си. Така направи на една от първите ѝ обществени изяви, които бяха понижени поради ковид. На 22 април тя засади кленово дърво на високи токчета на Manolo Blahnik в Белия дом. Поводът бе Деня на земята и естествено костюмът ѝ тематично бе удължен в зелено. Госпожа Тръмп се спря на шлифер от марката на Victoria Beckham.

Първата дама на Съединени американски щати се грижи с изключително внимание за облеклото си, изключително излизайки от Съединени американски щати. Запомнящ си остава тоалетът ѝ при визитата на Тадж Махал в Индия. Първата дама носеше бял костюм по поръчка със зелен копринен шал от Ерве Пиер. Той е един от обичаните ѝ дизайнери, който проектира своята встъпителна за визитата ѝ в страната рокля. Ерве Пиер е обличал и други първи дами и впечатлява с вдъхновяващите си тоалети, които умерено може да назовем художествено създание.

Мелания посрещна новата 2020 година с рокля от Givenchy. За Свети Валентин избра цвета на любовта и облече тематично алено кожено палто. Снимана е в палто в жанр роза на Ралф Лорън, което тя съчетава с чанта с цвят на вино Hermès Birkin.

Едни от най-запомнящите ѝ се появи са по време на срещата ѝ с принц Чарлз и Камила. Вечерта в Бъкингамския замък тя съблюдава авансово ясния „ код бяло “ и блесна с рокля на Dior, чиято цена варира сред 31 800 и 38 000 $.Но изключително изискано бе ослепително жълтото палто на „ Валентино “ на срещата ѝ с кралица Елизабет Втора, чиято стойност е 7 700 $ от сбирката есен/зима 2019 година

Ясно е, че като първа дама на Съединени американски щати и брачна половинка на Доналд Тръмп сходна цена не може да я уплаши. На нея несъмнено ѝ отиват тоалетите и Мелания Тръмп ясно схваща това. Едно е несъмнено, каквото и да облече, сигурно ще провокира публичния интерес.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР