Ако през 2020 г. президентът Радев не беше спрял Закона

...
Ако през 2020 г. президентът Радев не беше спрял Закона
Коментари Харесай

Нинова обвини и Радев за спекулата с олиото, защото спрял законопроект на БСП преди две години

" Ако през 2020 година президентът Радев не беше спрял Закона за спекулата на Българска социалистическа партия, в този момент нямаше да имаме толкоз огромни проблеми ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова по Българска национална телевизия.

" В резултат на операции и лъжливи внушения, може би и проведени акции, търсенето обаче се повиши, хората потеглиха всеобщо да купуват. Няма по какъв начин това да не се отрази на цената. Затова през вчерашния ден насочих апел към българските жители - няма потребност от това, сами си вредим ", разви глупави тайни теории председателката на Българска социалистическа партия, която беше рециклирана в изпълнителната власт от Кирил Петков.

" В България има задоволително слънчогледово семе за произвеждане на олио за тази и за идната година. Вчера се срещнах с всички производители на олио. Те подсигуряваха, че създават и работят обикновено и имат задоволително количество ", сподели още Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР