Ако премиерът и вицепремиерът, съгласувано с лидерите на политическите партии,

...
Ако премиерът и вицепремиерът, съгласувано с лидерите на политическите партии,
Коментари Харесай

Калин Стоянов готов да остане начело на МВР

" Ако министър председателят и вицепремиерът, в съгласие с водачите на политическите партии, които поддържат държавното управление, преценяват, че следва да остана като министър и след ротацията, аз съм подготвен да довърша започнатото ". Това заявява вътрешният министър Калин Стоянов пред публицисти в Партийния дом, където бе изслушан от народните представители в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.

Стоянов уточни още, че стартира ново образование на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Обучението ще е за това по какъв начин служителите на реда да работят при избрани обстановки като един от главните цели на ведомството. Полицаите изпадат в обстановки, от които е очевидно, че образованието би трябвало да се завиши и разяснява, че то би трябвало да бъде редовно и от време на време, акцентира Министерство на вътрешните работи министърът.

Запитан кои са другите цели на Министерство на вътрешните работи за 2024 година, Калин Стоянов изясни, че те са доста и са заложени в управническата стратегия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР