Ако преди година и половина – две на Нинова някой

...
Ако преди година и половина – две на Нинова някой
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Много вероятно е в следващия парламент да видим коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС


Ако преди година и половина – две на Нинова някой и предложи да направи такава среща щеше да каже, че в никакъв случай не би седнала на една маса със задкулисието. Това сподели Кирил Добрев от след лидерската среща през днешния ден в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Днес видяхме градивна среща. Двете страни знаят по какъв начин да се ухажват. Връзката сред Корнелия и Нинова и Бойко Борисов е от дълго време. По всичко изгледа, че Борисов ще търси смяна в  управляващите си органи. На Нинова и следва конгрес. Аз и предлагам мораториума на задкулисието да падне. Няма по-къс път да бъде унижена една такава партия от това, което се случи. Когато знаеш какво е ляво имаш някакви граници, които не би минал. При Нинова няма ляво, няма дясно. Ако това беше президент на компания – тя е един добър президент. Това е партия – и тя е неприятен водач. Когато за теб са дали своят вот 1 000 000 гласоподаватели преди две години, а в този момент 200 000 значи, че нямаш никаква стойност в политическия живот, уточни Добрев. 

Ако ние сме стимулирани гласоподаватели и желаеме модела ГЕРБ да спре гласуваме или за „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Ако ни харесва ще гласуваме за ГЕРБ. Няма нито една догадка, в която гласоподавателите да гласоподават за. Тя се разми. е повсеместен състезател и се изхабява като сапуна в банята и след изборите ще става по-малък. Когато има пет - шест фрагментирани партии не може да има устойчиво ръководство. Всеки един от тях дърпа чергата към себе си и България не може да има политики, разяснява още Кирил Добрев. 

Според него през днешния ден Бойко Борисов се е посочил консенсусен. 

В името на България може да одобри даже Нинова. Това го прави, тъй като ще отиде на изборите. Хората ще кажат „ Боросов е готин, при него беше по-добре “. Кой бихте избрали – този, който лидира и води или този който носи чантата? Когато има една огромна партия, би трябвало да има друга огромна като съпротива, която да го държи в кондиция. В другия парламент ще забележим една огромна партии и няколко по-малки, изясни Добрев. 

Според него е доста евентуално в идващото Народно заседание да забележим коалиция сред, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Относно новото ляво обединяване още няма имаме, Добрев съобщи: Всички на срещата споделиха, че няма ляво обединяване без. Отправиха зов към конгреса. Искахме да търсим алтернатива за взаимно присъединяване на изборите. Бих взел участие на избори единствено с мандат на. Никога не е имало решение да се явим независимо на избори. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР