Ако правителството може да бъде критикувано за нещо, това е,

...
Ако правителството може да бъде критикувано за нещо, това е,
Коментари Харесай

Каракачанов: Правителството няма смелост срещу статуквото в някои отрасли на икономиката

" Ако държавното управление може да бъде подложено на критика за нещо, това е, че му липсва смелостта да се опълчи на статуквото в земеделието и някои браншове в стопанската система ", това съобщи в неделя вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, след тържеството в Плевен във връзка 102 години от Дойранската епопея.

Вътрешна македонска революционна организация, от чийто редици е и министъра, на налог “едър земеделец”. Предложението на Вътрешна македонска революционна организация бе направено посредством план на промени на Закона за локалните налози и такси, който планува всеки притежател на земя, притежаващ над 20 000 дка, да заплаща данък за всеки декар над този предел. Точният размер на ставката ще бъде определян от локалния общински съвет, като водещ аршин ще е категорията на земята, т.е. нейното качество и плодовитост.

Почти незабавно обаче земеделският министър Десислава Танева се разграничи от тази концепция и уточни, че проблемите в земеползването не би трябвало да се вземат решение “на парче”, а с изцяло поземлено законодателство.

По думите на Каракачанов в неделя разединението за 30 години е довело до това България да е най-бедната страна в Европа и най-изчезващата нация. Според него рецептата за превъзмогване на рецесията е ясна - общонационални цели и единение на нацията.

" Всичко друго са празни приказки, партийни боричкания. Гледали сме ги 30 години. Това не е от през вчерашния ден, не е от два месеца - от 30 години едно и също ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР