Ако потърсите думата провокация“ в речника, вероятно ще намерите снимката

...
Ако потърсите думата провокация“ в речника, вероятно ще намерите снимката
Коментари Харесай

Най-големите скандали на Ким Кардашиян! Маже се с кръв, ХХХ видеа и още

Ако потърсите думата „ провокация “ в речника, евентуално ще намерите фотографията на Ким Кардашиян против нея. Риалити дивата построи мултимилионна империя върху кавги, а дръзките ѝ маневри карат даже девойките в „ Ергенът “ да наподобяват като скромни ученички. От ХХХ видеа до маски за лице с кръв, ето пет от най-шокиращите ходове на звездата:

Как стартира всичко

Много хора не знаят, че Ким започва кариерата си през ранните 2000 като най-обикновен помощник. Е, съвсем: нейн шеф е не различен, а милионерската наследница Парис Хилтън, която ѝ открехва вратата към Холивуд. Златния билет към славата си Ким обаче получава през 2007, когато нецензурно видео на нея и някогашния ѝ брачен партньор – артиста Рей Джей, изтича в интернет. Години наред звездата определяше случая като кибер офанзива, само че през май 2022 Рей Джей направи шокиращото изказване, че записът в действителност бил публикуван от самата Ким… Дали времето (и юристите на фамилия Кардашиян) ще съумеят да потулят този слух, следва да разберем!

Виж още: На масата, под масата, в джакузито... Това са най-секси фотосите на Джулиана Гани в Instagram

Не заплаща на чиновниците си

През април 2022, платформата Vice разгласява публикация от Джесика Де Фино – някогашна служителка на Кардашиян, която твърди, че семейството ѝ плащала скандално ниска заплата. Фино споделя, че едвам успявала да свърже двата края, а от време на време нямала задоволително пари даже за газ. Дръзкото си изявление тя поддържа с изявленията на няколко свои някогашни сътрудници: това ни навежда на мисълта, че Ким и компания едва ли ще бъдат номинирани като „ шеф на годината “ в скоро време…

Прави си маски за лице с кръв

През 2013 Ким стресна Instagram почитателите си със злокобно селфи, на което лицето и бе намазано с кръв. Не, не става дума за хелоуински костюм, а за по този начин наречената „ вампирска маска за лице “ (от англ. – vampire facial) – процедура, при която кожата на клиента се третира със личната му кръвна плазма. По думите на звездата с изключение на плашеща, процедурата очевидно била и много мъчителна и скъпа (за да сме точни, 1 400 $!).

Виж още: Стари гимназисти: Най-възрастните артисти, които играят възпитаници! 

Отслабва с чайове и хапчета

Визията на Ким – по този начин наречената „ slim-thick ” (от англ. – слаба, само че с извивки) фигура, зададе стандартите за хубост нацяло едно потомство. Проблемът бе, че дълги години звездата криеше по какъв начин е постигнала физиката си (жокер: непоколебим хранителен режим и пластична хирургия), като вместо това популяризираше хапчета за намаляване със подозрителен генезис. Да продаваш псевдо медикаменти на младежи с ниско самочувствие е кофти ход, само че хей – очевидно изкарва положителни пари…

Отмъкна роклята на Мерилин 

Сред най-скорошните гафове на Ким бе тоалетът ѝ за тазгодишната Met Gala. На аления килим тя се появи в паметната рокля, която Мерилин Монро носи за осъществяването си на “Happy Birthday Mr. President ” през 1962. Този ход на звездата скандализира хиляди почитатели, защото дрехата е музеен експонат (оценен на 5 милиона долара) и не би трябвало да бъде обличана. В следствие онлайн изтекоха и фрагменти, на които се вижда, че Ким не е съумяла да закопчее тоалета догоре (тъй като с Мерилин са друг размер). Това шокира мнозина заради обстоятелството, че риалити дивата се бе похвалила с многото килограми, които свалила за събитието. С две думи: тотал вреда!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР