Ако постоянно снижава стандартите си и се примирява с посредствеността,

...
Ако постоянно снижава стандартите си и се примирява с посредствеността,
Коментари Харесай

С какво трябва да спрете да се примирявате през 2020 г. според вашия зодиакален знак?

 Ако непрекъснато снижава стандартите си и се помирява с посредствеността, с течение на времето това ще му носи единствено възприятие на незадоволство. Да, няма нищо неприятно в това да се съгласявате и на по-малко, само че в случай че го вършиме непрестанно, се обричате на злощастие.

От друга страна, в случай че започнете да вземате решения, които отразяват това, което желаете да получите от живота и от връзките ви, вашата самокритика ще се покачва. Колкото по-добре се чувствате, толкоз по-лесно ще се справяте с неприятното отношение на другите към вас. Когато престанете да се примирявате с това, което не ви устройва, животът незабавно ще стартира да ви предлага нови благоприятни условия.

По-долу е даден лист със препоръки за всеки зодиакален знак във връзка с това, с което би трябвало да спре да се помирява през 2020 година

1. Овен

Захвърлете работата, която ви прави нещастни и се заемете с това, за което мечтаете

Първото нещо, което би трябвало да измененията, е да извършите крачка обратно и да разберете кой в действителност сте и за какво се чувствате в капан. Много постоянно вървим на работа, просто тъй като по този начин би трябвало. Знайте, че в никакъв случай не е късно да измененията всичко. Малките стъпки могат да ни доведат до световни промени.

Постарайте се да помислите върху следното – с какво се справяте добре и защо най-често ви хвалят. Помислете за тези разновидности, които сте отхвърлили преди няколко години, тъй като са ви изглеждали нереалистични или непрактични.

Помислете за нови благоприятни условия. Направете своя избор въз основа на това, което желаете, а не от това, от което се нуждаете. Разгърнете качествата си, разработете проект и продължете напред към задачата.

2. Телец

Намерете си такива другари, които да ви поддържат, а не да ви унижават

Негативните хора скоро ще стартират да оказват отрицателно въздействие върху живота ви. Те ще ви донесат доста проблеми, само че това не си коства. Сега основното за вас е да разберете кои от вашите другари ви дърпат надолу и не ви разрешават да вървите напред.

Ако се сприятелите с положително настроени хора, ще станете по-щастливи. Стойте надалеч от тези, които непрекъснато ви показват грешките и минусите. И, несъмнено, избягвайте лъжците и тези, които скрито желаят да ви навредят.

3. Близнаци

Изберете връзки, които ви доставят благополучие, а не безпокойствие

Когато стартираме да взимаме решения, които отразяват това, което желаеме от живота и от връзките, виждаме едно забавно нещо: доста постоянно се съгласяваме и на по-малко. Не е нужно да вършиме взаимни отстъпки, в случай че вашият сътрудник ви наскърбява и се отнася с вас неприятно. Спрете да търсите извинения за неприятното държание на другите. Понякога е по-добре да сте сами, в сравнение с в напрегната връзка. Никога не се примирявайте с това, което не харесвате.

4. Рак

Бъдете в връзки, в които обръщат внимание освен на наличието ви, само че и на възприятията ви

Понякога ви споделят, че сте на приблизително равнище или не сте задоволително положителни в нещо. Истински близкият човек в никакъв случай няма да ви каже това. Ако сътрудникът ви непрекъснато ви унижава, това е знак, че би трябвало да прекратите тази връзка. Сериозните връзки се построяват на взаимно почитание. Ако сътрудникът ви постоянно ви подвежда, това значи единствено, че той в никакъв случай няма да може да ви даде това, което заслужавате.

Такъв сътрудник в никакъв случай няма да разгласява общата ви фотография в обществените мрежи и няма да ви добави в общия чат с приятелите си. Той в никакъв случай няма да ви даде вниманието, което заслужавате и в никакъв случай няма да ви поддържа. Освен това той непрестанно ще ви подлага на критика и даже може да ви унижава обществено. Всичко това ще ви накара да чувствате, че не сте обичани, а вие несъмнено заслужавате повече.

5. Лъв

Не попадайте в капан и захвърлете това, което не ви харесва

Може би е време да промените работата си, в случай че тя е престанала да ви носи наслаждение. Да, може да е много ужасно да промените работата, само че когато събитията се трансформират и осъзнаете, че към този момент не сте подкрепяни и ценени като чиновник, това ще бъде единственото вярно решение. Ако се окажете в такава обстановка, пробвайте се да извършите всичко по силите си, с цел да я поправите. Но в случай че това не помогне, несъмнено е време да продължите напред.

6. Дева

Обкръжете се с другари, които ще ви оказват помощ да се развивате, а не да ви дърпат надолу

Всеки има другари, които ни оказват помощ да се опомним, когато се отклоняваме от набелязания път. Има обаче разлика сред такива другари и тези, които непрестанно ни подлагат на критика, без значение какво вършим. Такива другари въздействат отрицателно върху нашето самочувствие, психическо здраве и лично достолепие. Необходимо е да се отървете от тези другари, тъй като те лишават силата ви и ви отдалечават от всичко положително, което бихте могли да постигнете.

7. Везни

Бъдете в такива връзки, в които ще бъдете уважавани и няма непрекъснато да ви манипулират

Ако ви се коства, че сътрудникът не ви цени  и не цени нещата, които вършиме в името на връзката ви, то най-вероятно не си коства да имате такива връзки. Такъв сътрудник не ви почита и не ви позволява в живота си. Той не се старае изключително да ви бъде правилен и не поставя старания по някакъв метод да поправя обстановката. Вие разбирате, че не сте преди всичко за него и просто прочувствено ви манипулира. Не забравяйте – постоянно имате избор. Опитайте се да обсъдите всичко намерено с него. Ако това не помогне, потърсете някой по-добър.

8. Скорпион

Общувайте с хора, които имат вяра във вас, а не ви обезсърчават непрекъснато

В живота ви сигурно ще има хора, които ще стартират да се съмняват във вашите качества. Те ще се пробват да ви разубедят да постигнете задачите си. Това е доста обезкуражаващо, тъй като по този метод те демонстрират, че не имат вяра във вас и вашите качества.

9. Стрелец

Не бъдете другари с хора, които ви употребяват

Истинският другар постоянно ще ви се притече на помощ и ще ви дава препоръки, както в положителни времена, по този начин и в неприятни. Независимо от това, има хора, които поддържат връзка с вас единствено когато всичко ви е наред или в случай че им би трябвало нещо от вас. Прекъсването на такова другарство може да е мъчно, само че въпреки всичко е  допустимо.

10. Козирог

Не бъдете с хора, които чакат вие да свършите цялата работа.

За да има естествени връзки, са нужни напъните и на двамата сътрудници. Ако сте другарски настроени по природа, тогава е изцяло естествено, че  с вас ще е удобно и постоянно ще се притечете на помощ. В един миг обаче осъзнавате, че не получавате същото в подмяна. И по този начин, какво да вършиме в този случай? Погрижете се да възстановите салдото в живота си, като изберете такава връзка, в която вие се чувствате добре.

11. Водолей

Напуснете работата, която е престанала да ви носи наслаждение

В някои случаи се захващаме за работа, на която ни заплащат добре, само че това не ни носи и капка наслаждение. Ако това е по този начин, тогава се откажете от работата си и се заемете с нещо, което ви харесва. Винаги си напомняйте, че заслужавате повече.

12. Риби

Намерете човек, който постоянно ще ви поддържа

Най-доброто нещо, което може да има в една връзка, е осъзнаването, че сте  до човек, който ви поддържа и ви оказва помощ да станете по-добри, и вие му отговаряте със същото.

В връзките не постоянно е допустимо да се надявате, че някакви външни фактори ще ви създадат щастливи. Само Ние самите сме виновни за себе си. Вместо да се давите в самосъжаление, би трябвало да откриете казуса и да намерите неговото решение. Бъдете по-решителни и настойчиви. В последна сметка има значение единствено вашето решение. Станете най-хубавата версия на себе си през новата година.

cluber

Мистериозната Кутия на Скинър: Как да сме търпеливи в припрян свят и постоянно да побеждаваме!

 

В началните уроци по логика на психиката се приказва за такова нещо, като кутията на Скинър *. Звучи като признак от филм на ужасите, само че това в действителност е добре прочут психически метод…

Цялата публикация

Кажете ми какво правихте през днешния ден и ще ви кажа какъв ще станете след 10 години

 

Ние изразходваме необикновено количество старания и сила, с цел да разберем какво може да ни каже светът за бъдещето, макар че отговорите на всички въпроси са тъкмо пред нас … Вторият…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР