Ако попитате някоя жена какъв мъж ще ѝ направи впечатление

...
Ако попитате някоя жена какъв мъж ще ѝ направи впечатление
Коментари Харесай

Мъжете с този ръст получават най-много секс!

Ако попитате някоя жена какъв мъж ще ѝ направи усещане на улицата, има огромна възможност да каже – „ висок, тъмнокос и хубав “. И до момента в който хубостта е субективно разбиране, то високият мъж си е висок. Но дали това автоматизирано значи, че високите мъже получават огромно женско внимание и в този ред на мисли повече секс?
Скорошно изследване, оповестено в сп. The Journal of Sexual Medicine твърди противоположното. А точно: по-ниските мъже се радват на по-интензивен полов живот.
В изследването са взели присъединяване 531 полово дейни мъже на възраст сред 20 и 54 година като са отговаряли на въпроси, свързани с височината, размера на талията, здравето, лайфстайла и половия им живот. От резултатите излиза наяве, че по-активни под завивките са господата с растеж под 175 см.
Причината: Тъй като много дами първосигнално виждат по-високите мъже и са привлечени от тях, на по-ниските им се постанова да бъдат по-изобретателни, настоятелни и умели в разнообразни насоки, с цел да концентрират върху себе си женското внимание и да го задържат. Това, че са по-активни несъмнено усилва шанса им за секс.
Ръстът също по този начин кара мъжете да акцентират мъжествеността си по различен метод, което хваща окото на дамите – огромни скъпи коли, хубави облекла, срещи на изискани места и т. н.
И до момента в който изследването демонстрира, че най-вече секс получават по-ниските мъже, минимум атрактивни са тези с огромен размер на талията. Пълнотата се оказва изключително неатрактивна за нежния пол при избора на полов сътрудник. Те освен не са привлечени от сходни мъже, само че свързват непотребните им килограми и с проблем в ерекцията и по-голяма възраст.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР