Ако поне малко се интересувате от астрология или просто искате

...
Ако поне малко се интересувате от астрология или просто искате
Коментари Харесай

Ето кои планети остават ретроградни до края на годината

Ако най-малко малко се интересувате от астрология или просто желаете да оправдаете неприятния си ден, гръмналата техника, абсурда с половинката или непредвиденото включване от страна на някогашния, то евентуално незабавно ще си кажете " Меркурий е назадничав ".

Меркурий може би е една от най-споменаваните планети, когато нещата не вървят добре. Лошата вест е, че е назадничав по няколко пъти в годината.

За благополучие обаче, сегашният му " отрицателен " интервал завърши на 2 октомври, пояснява  Tialoto.bg . Уви, остават още куп планети, за които се приказва по-малко, само че чиято назадничавост е в действие или ще се появи до края на 2022. Ето кои са те и какво да очаквате, с цел да извлечете оптималната изгода от това галактическо пренареждане и да минимализирате " вредите " по препоръките на астроложката Лиз Симънс:

Меркурий (29.12 – 19.01.2023)

Ретроградният Меркурий през 2022 година ни обезпечава четири дози вместо нормалните три, което може да докара доста от нас до ръба. Планетата обаче не е толкоз неприятна, колкото ни карат да имаме вяра.

" Меркурий се движи най-бързо ", изяснява Симънс. " Винаги, когато става назадничав, всичко се случва интензивно и неотложно, до момента в който другите планети имат малко по-дълги ретрогради, които лишават малко повече време, с цел да се разпрострат ".

Нептун (до 04.12)

Ретрограден Нептун е инспекцията на действителността на космоса. През това време може да откриете, че се чудите: " Как по този начин не съм схванал това преди? "

Може да се наложи да поставите под въпрос избрани практики и процеси, с цел да ги свържете с вашата вътрешен глас. Позволяването на действителността да се разкрие може да ви помогне да се настроите на една вълна с любовта, творчеството и духовността.

Юпитер (до 23.11)

Ретроградният Юпитер през 2022 година съответства с новолунието през юли в Лъв, време да започнете отначало.

" Веднага щом хората чуят думата назадничав, те се плашат и това не би трябвало да е по този начин, изключително с Юпитер, тъй като това е доброжелателна сила ", споделя астрологът и създател Нараяна. " Разбира се, има и сенчеста страна, само че в по-голямата си част е много хубаво. "

Уран (до 01.01.2023)

Ретрограден Уран ще ви направи по-силни, по-твърди и по-подготвени да се справите с всичко, което е изпратено да ви извади от равновесие. Той слага нещата в вероятност и ги прави малко по-ясни.

" Уран се пробва да сътвори по-голяма визия за вас. Ще се върнете по-овластени и ще се чувствате по-комфортно с евентуални промени и изненади, които се движат напред, тъй като те постоянно ще бъдат част от живота ви.

Марс (до 01.01.2023)

" Марс ръководи вашия блян и сила. Не можете да функционирате по най-хубавия метод. ", споделя Нараяна.

Знаейки, че има наклонност да ви кара да се чувствате летаргични, обърнете внимание на себе си и се глезете повече.

През това време е допустимо половият ви живот да пострада, тъй че се постарайте да поддържате либидото си и искрата с колегата жива.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР