Ако полагаме редовни грижи за лицето си, то ще ни

...
Ако полагаме редовни грижи за лицето си, то ще ни
Коментари Харесай

Ако правите тези 4 неща, лицето ви ще изглежда по-младо

Ако поставяме постоянни грижи за лицето си, то ще ни се отплати с прелестен външен тип. Не се изискват огромни старания, скъпи артикули и доста време, задоволително е просто да следваме избрана рутина всеки ден и да не вършим взаимни отстъпки с кожата на лицето си.

 Ако вършиме тези 4 неща, лицето ви ще наподобява по-младо Pinterest

1. Почистване на грима

Първо и най-важно предписание е да почиствате грима си преди лягане без значение от това какъв брой сте изморена. Не допускайте кожата ви да страда. Вече има всевъзможни средства за разчистване на грима - мокри кърпички, тоалетно мляко, мицеларна вода и какво ли още не. Ако пътувате не пропускайте да вземете и нужните неща за събаряне на грима, по този начин ще можете да почистите кожата си след дългия ден с грим и безспорно ще подобрите типа й.

 Ако вършиме тези 4 неща, лицето ви ще наподобява по-младо Pinterest

Заспиването с неизчистен грим носи повече вреди в сравнение с можете да си визиите. Почистването на лицето оказва помощ в битката против акнето и елементарно ще се оправи с нежелните пъпчици в резултат на нечисти пори.

Доказано е, че този развой забавя стареенето на кожата. Според проучванията, кожата се регенерира всяка нощ, а в случай че не е почистена ще старее по-бързо и е по-вероятна ускорената поява на бръчки.

2. Хидратиране на кожата

След като сте обърнали задоволително внимание на почистването на грима е време да помислите за хидратацията. Използвайте вечерен крем с антиоксидант, с цел да осигурите нужната грижа за кожата си. Няма по-приятно чувство от това да си легнете с възприятието за прохлада.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР