Ако поговорката Вълкът козината си мени, но нрава - не

...
Ако поговорката Вълкът козината си мени, но нрава - не
Коментари Харесай

Кръшкачът партньора си мени, но нрава

Ако поговорката " Вълкът козината си мени, само че нрава - не " бъде приложена за хората, склонни да изневеряват, тя ще звучи по този начин " Кръшкачът колегата си мени, само че нрава - не ".

Вероятно сте чували и израза " Веднъж кръшкач, постоянно кръшкач ". Резултатите от ново изследване го удостоверяват, написа в. " Дейли остарял ".

Жени признават какво в мъжете им ги кара да изневеряват

Когато сътрудникът ни изневери, нормално сме съкрушени от предаденото доверие и се питаме би трябвало ли да извиним. Съдейки по откритото от проучване, оповестено в сп. " Архиви на половото държание ", отговорът е " Не ".
 Извън спалнята най-популярното място за секс, посочено от 92 % от интервюираните, е под душа. Thinkstock/Getty Images
Проучването разкрива, че без значение дали е изневерил на сегашен или предходен сътрудник, един път поставил рога, кръшкачът е податлив към серийни прелюбодеяния.

Изследването е обхванало 484 души, които са имали две сантиментални връзки за интервал от пет години. Участниците е трябвало да дават отговор на въпроси от " региона " на изневярата.

Разкриха на каква възраст дамите изневеряват най-често

Авторите на изследването са открили, че индивидите, които са изневерили в предходна връзка, е три пъти по-вероятно да сторят същото и в идната.

Специалистите са разкрили още, че изследваните лица, чиито сътрудници са им изневерили в предходна връзка и са знаели за това, е двойно по-вероятно да се снабдят с рога и при идващия сантиментален опит.

Защо мъжът и дамата обичат друго и кой изневерява повече?

Оказало се също, че подозрителността е сложна за превъзмогване. Вероятността участниците, които са подозирали в невярност предходните си сътрудници, да заподозрат в кръшкане и актуалните си половинки, е четири пъти по-голяма.
 Главната цел на мъжа по време на секс е едновременния оргазъм с партньорката. Thinkstock/Getty Images
Защо е толкоз мъчно за кръшкачите да се въздържат от серийни изневери? Причината е, че човешкият мозък привиква към лъжите, когато се повтарят постоянно. Органът става безчувствен към дребните лъжи, които свързва с отрицателни страсти, вследствие на което позволява бъдещи по-големи неистини.

Седем признака, че сътрудникът ви изневерява

" При серийните кръшкачи обстановката евентуално е следната - в началото те са се чувствали зле, откакто са изневерили, само че откакто са го правили още веднъж и още веднъж, са се приспособили и това, че поставят рога на сътрудниците си стопира да ги тормози ", споделя Нийл Гарет от изследователския екип. 

Още за изневярата:

Четири признака, които издават кръшкачите

Жените най-често изневеряват с другари, а мъжете - с колежки

Шест типа невярност и аргументите за нея

Кой изневерява повече – младите или по-старите мъже?

Зодиите, които не изневеряват (ВИДЕО)

Четири аргументи за женската невярност По тематиката Пет аргументи за женската невярност Отмъщението е най-честата причина за женската невярност Разкриха за какво дамите по-лесно простят изневярата Кръшкачите се демонстрират още през първите пет години на брака
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР