Ако подкрепата за Украйна не мине в парламента, ДБ ще

...
Ако подкрепата за Украйна не мине в парламента, ДБ ще
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Ако подкрепата за Украйна не мине в парламента, ДБ ще напусне коалицията


Ако поддръжката за Украйна не мине в Народното събрание, Демократична България ще напусне обединението. Ако инцидентно се случи нещо със С. Македония, макар че политическите водачи дават други настройки, Има Такъв Народ ще напусне обединението.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ Кирил Добрев.

По думите му Българска социалистическа партия ще стои в Народното събрание и министерските си кресла и тогава, когато министър-председателят е подал оставка.

В края на предходната година Националният съвет на Българска социалистическа партия изключи Кирил Добрев от партията. Някои от претекстовете за отстраняването на Добрев тогава бяха " намерено опълчване на решенията на Националния съвет и основаване на организация за тяхното пропадане ", както и " неприемливи обществени дейности, които уронват публичния авторитет на партията ".

„ Много ми липсва партийния живот. Това бяха последните 30 година от живота ми. Още като ме изключиха знаех за какво го вършат, с цел да може да има някакво успокоение в редиците на Българска социалистическа партия. На Българска социалистическа партия и предстоеше присъединяване във властта, в този момент то се осъществя. На това управление не му беше належащо рецензия от вътрешната страна. В момента тя е сведена до най-малко “, съобщи той.

Добрев добави, че е изключен от партията за период една година и откакто този период изтече може да подаде документи и още веднъж да стане член на Българска социалистическа партия.

Трусовете в обединението

„ В началото на акцията (б.р. на „ Продължаваме промяната “ за парламентарните избори) леко се поувлякох, тъй като ентусиазмът, който струеше от страна на Петков и Асенов, подобен юношески, с който ще създадем „ А “ тимът на страната, всички сме един екип, звучеше ужасно “, съобщи Кирил Добрев.

Според него няколко месеца по-късно виждаме, че министрите не са просто „ А “ тим, а феодали с феодални владения.

„ Дори започнаха да се карат между тях, а министър председателят излизаше да ги разтървава. Факт е, че за тези 100 дни най-вече върви кадровата промяна – едни партийни фрагменти бяха заменени с други “, добави Добрев.

Вижте целия диалог във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР