Ако по-същия начин се продължи с невъзможността на ГЕРБ да

...
Ако по-същия начин се продължи с невъзможността на ГЕРБ да
Коментари Харесай

Голяма закана от Радостин Василев! Какво чака ГЕРБ

" Ако по-същия метод се продължи с невъзможността на ГЕРБ да образува болшинство, то те сами няма да са в положение да създадат коалиция ", съобщи Радостин Василев от " Продължаваме Промяната " в студиото на " Още от деня ".

Според Василев ГЕРБ-СДС не са имали проект по какъв метод да търсят болшинство и нямат концепция по какъв начин да ръководят. За това съгласно представителя на Политическа партия на втората политическа мощ не може да бъде вменявана виновност.
-->
Василев счита, че едно настоящо държавно управление е по-добро, в сравнение с служебното държавно управление на президента Радев, само че не съществува опция за разговор сред първата и втората политическа мощ.

" С ГЕРБ не можем да управляваме и да ги поддържаме по никакви въпроси. С тях не може да обсъждаме политики. Няма да седнем на диалог с контактната им група ", безапелационен е Василев.

Според него членовете на ГЕРБ се държат по метод, който допуска те доста мъчно да получат поддръжка от " партията на смяната ".

По думите му при връчване на втори мандат на Политическа партия коалиция е допустима с обичайните сътрудници на партията - Българска социалистическа партия и Демократична България. Според него представителите на Българската социалистическа партия по-скоро биха седнали на диалози с Политическа партия, в сравнение с с ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР