Ако планирате зимна почивка, не пренебрегвайте Източна Европа с нейните

...
Ако планирате зимна почивка, не пренебрегвайте Източна Европа с нейните
Коментари Харесай

6-те най-добри коледни базара в Източна Европа

Ако планирате зимна отмора, не подценявайте Източна Европа с нейните невероятни празнични оферти! Зимата е толкоз хубав сезон, а коледното въодушевление способства всичко в близост да стане още по-уютно, приветливо и изпълнено с положително въодушевление. Украсата и коледните пазари могат да прибавят още красиви нюанси към магията. Вижте нащите оферти:

1. Любляна, Словения Известен с разкоша на своите коледни светлини, Празничният панаир, извършен в словенската столица, прави съвършеното зимно бягство. Разходете се по улиците, отпивайки медика (топъл шнап от мед) или греяно вино, около върбови дървета, които блестят в разнообразни светлини и сергии, в които се продават пушени салами и обичайни дарове. Очаквайте ледени пързалки, махленски спектакъл и декоративни подиуми на ясли в доста от параклисите на града. Шествия се организират в Любляна, тъй че не забравяйте да внимавате за Old Man Frost, версията на Дядо Коледа в Словения.

2. Краков, Полша Великолепната зала за дрехи от епохата на Ренесанса предлага фона на коледния пазар в Краков - многообразието палатки, които се борят за пространство с цветни szopki (коледни сцени) и бъчви, цялостни до ръба с греяно вино. Наред с годишното съревнование по szopki, подаръците и занаятите са главното, което може да видите тук. Изящните украси от стъкло, балтийски кехлибарени бижута и вълнени чехли и полски творби вършат чудесни пълнежи за дарове. Не пропускайте сергиите в Cloth Hall, където ръчно резбовани дървени кутии и деликатни краковски дантелени изработки са измежду акцентите.

 

Вижте повече на: Peika.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР