Ако питате нас, Свети Валентин е абсолютно клише. По-лошо обаче

...
Ако питате нас, Свети Валентин е абсолютно клише. По-лошо обаче
Коментари Харесай

Не бъди клише: 3 идеи за брутално яки подаръци за Свети Валентин

Ако питате нас, Свети Валентин е безусловно факсимиле. По-лошо обаче от това да празнуваш клиширан празник е да получиш кофти подарък. Затова, в случай че въпреки всичко си надъхан сантиментално и в главата ти прескачат купидончета, даваме ти три топ оферти за дарове, с които сигурно ще разпалиш пристрастеностите на половинката:

Виж още: Стратимир от " Игри на волята " е непорочен? Риалити звездата с откровения в Instagram

1. Скачане с парашут

Ако твоята половинка обича адреналина, това несъмнено е нещо, на което ще се зарадва. Още по-якото е, че можете да го извършите дружно.

2. Камера за моментни снимки 

На нас ни липсват старите албуми със фотоси, които демонстрират значимите моменти. А на вас? Освен това, тези камери са супер съвременни, цветни и свежи и като цяло са си супер попадение.

Виж още: OMG! Жени споделят най-гадните неща, които са чували от мъже

3. Кутия с обичани неща

Не, не я купувай подготвена! Направи я сам/сама! Има хиляди хрумвания в нета. Избери семпла кутия, която да украсиш и я изпълни с дребни и обичани на половинката ти неща. Направи мъфини. Сложи ваучер за масаж, билет за кино, релаксиращ масаж, а за какво пък не и VIP панорамно издигане с балон за двама край София? Още оферти за супер ваучери може да откриеш тук.

Enjoy your Valentine's day, само че в случай че въпреки всичко не сме ти били потребни, просто предплати акаунта на половинката си за HBO и Netflix. Това постоянно е добра концепция!

Изображение: https://www.istockphoto.com/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР