Ако парче удари станцията, то може да причини сериозна неизправност

...
Ако парче удари станцията, то може да причини сериозна неизправност
Коментари Харесай

Космическа Свинщина! Индийците Изсипват Колосални Количества Боклук В Атмосферата!

Ако парче удари станцията, то може да аргументи сериозна нередовност или даже да е причина за детонация и други провали.

НАСА предизвести, че е допустимо и пострадване на галактическите кораби, а рискът е оценен на към 40%. Най-лошото е, че огромна част от отпадъците са разпознати след разрушаването на спътника.

От Космическата организация към този момент са реагирали и са отправили публично предизвестие освен до Индия, само че и до локалните галактически организации, с цел да ги предупредят да преустановят разрушаването на спътници. И в действителност митингите не се насочат единствено до Индия, само че също по този начин и до Русия, Китай и други страни, които са изпратили свои спътници в Космоса.

Телекомуникационните компании също са получили предизвестие да лимитират дейностите си по събаряне и демонтиране на спътници, които са изстреляни в околоземна орбита.

„ Това е недопустимо “, предизвестиха от НАСА. От организацията са безапелационни, че не могат да разрешат повече хора да основават спомагателни галактически боклуци. Още повече, че те заплашват живота и здравето на други хора, написа " Разкрития ".

Поради огромната заплаха за живота на астронавтите в Международната галактическа станция, сега НАСА следи над 60 броя галактически боклуци. Те са с величина от над 10 сантиметра и съставляват опасност за астронавтите.

НАСА скочи против Индия поради галактическите боклуци сн. НАСА

Точното количество галактически боклуци, които се намират в околоземна орбита не е известно. Но е реалност, че те не са малко. А още по-опасното е, че някои по-големи от тях падат на Земята. И в някои случаи галактическите радари не съумяват да ги засекат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР