Ако още не сте видели, Робърт Де Ниро е главен

...
Ако още не сте видели, Робърт Де Ниро е главен
Коментари Харесай

Това ли е краят на кариерата на Робърт Де Ниро?

Ако още не сте видели, Робърт Де Ниро е основен воин в реклама за бейгълите Warburtons. И в случай че още не сте разбрали, главният въпрос е: „ До там ли я докара? “.

Разбира се, че е доста по-лесно да се постави кръст на актьорската кариера на Де Ниро, с който аз персонално се развличам безпределно около непоносимостта му към Тръмп. Само че да се каже „ завършек на кариерата му “, е като да се каже завършек на кариерата на Микеланджело. Или на Мерил Стрийп. Това са хора отвън понятията за начало и край. Там има единствено безконечност и безкрайност.



Признавам, че присъединяване на Робърт Де Ниро в реклама наподобява леко не на равнище. Сякаш избълва всички клишета в рамките на тези 2 минути въглехидратен екшън. Сякаш не му отива и е над този маркетингов род. Де Ниро никой не го чака в паузите, чака го отвън тях.

Но да не преиграваме – той в действителност е взел участие в реклама – през 1970 година за AMC – тя е даже още по-стереотипна от присъединяване му в тази за бейгълите.

Освен това и други титани са взели участие в реклами – Кристофър Уокън е рекламирал коли, Харви Кайтел – застраховки, Уилям Дефо е гласът в тази реклама на рибни пръчици, насладете й се.


Как беше? Няма нищо по-жалко от човек, който се взима доста насериозно. Така е!

Робърт Де Ниро е превъзходен в рекламата на бейгълите и си проличава, че се забавлява и не се взима насериозно. Смея се с глас, когато удря вестника в масата, всички тези изражения но филм на Скорсезе, безконечната игра с мафиотския стандарт – в най-хубавата си форма е! Всъщност това му е най-хубавата роля от години насам.

Вижте я и вие. На мен ми се коства, че слуховете за гибелта на кариерата му са мощно пресилени.

Пет обичани кино лентата с Робът Де Ниро
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР