„Ако още един освен Корнелия Нинова има такова възприятие, че

...
„Ако още един освен Корнелия Нинова има такова възприятие, че
Коментари Харесай

Димитър Главчев за КСНС: Ако това е бойкот, призовавам да се разсекрети стенограмата от вчера

„ Ако още един с изключение на Корнелия Нинова има такова усещане, че през вчерашния ден е имало протест на КСНС, приканвам президента Румен Радев да разсекрети стенограмата от заседанието”, разяснява ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев.

След вчерашния Консултативен съвет за национална сигурност от Българска социалистическа партия обявиха, че отсъствието на представители от ръководещото болшинство е протест на съвещанието.

„ Нямаше никакъв дух на протест. Всеки изложи тезите си, чуха се отчетите, след това стартира естествен дебат”, безапелационен е Главчев.

Той е безапелационен, че напрежение сред Радев и Цветан Цветанов не е имало.

Днес следва в Народното събрание да се гласоподава оставката на Антон Тодоров, който я подаде след медиен скандал. Миналата седмица в ефир той заплаши водещия на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев.

„ Смятам, че държанието на Тодоров е смешка. Призовавам всички, преди да се произнасят по проблема, деликатно да изгледат това, което се е случило”, разяснява Главчев.

По думите му Тодоров е отправил предизвестие за възможна опасност. „ Тя няма да пристигна от Антон Тодоров, или от ГЕРБ, или от някоя тайфа, а от другаде”, проучва Главчев.

Той е безапелационен, че би трябвало да разясняваме обстоятелствата правилно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР