Ако нямате търпение да се впуснете в Star Wars: Battlefront

...
Ако нямате търпение да се впуснете в Star Wars: Battlefront
Коментари Харесай

Ще ви трябват над 40 часа игра, за да отключите Darth Vader в Star Wars: Battlefront 2

Ако нямате самообладание да се впуснете в Star Wars: Battlefront 2 , то несъмнено ще би трябвало да стиснете крепко зъби и да се приготвите за едно нещо: грайнд .

И то доста.

Според данни на консуматори, обобщили своя личен опит от шутъра, приблизително ще ви трябват малко над 40 часа , с цел да съберете задоволително заеми – към 60 000 – с цел да си купите даже един-единствен воин в играта.

Най-популярните персонажи в Star Wars: Battlefront 2 могат да се отключат със Star Cards, само че даже тогава ви трябват нужните заеми, с цел да ги ползвате. Кредити се натрупат като изпълнявате някои от спомагателните задания от игра и последователно събирате задоволително, с цел да отключите желан от вас воин. Не всички персонажи са толкоз скъпи като Darth Vader и Luke Skywalker, които по разбираеми аргументи костват точно по 60 000 заема. Chewbacca ще ви коства 40 000 заема, а дебютиращата във вселената Иден Версио (главната героиня в акцията към играта) е най-евтина и може да я вземете за 20 000 заема.

Грайндът обаче става още по-тежък като имате поради, че същите тези заеми за нови герои отиват и за отключване на така наречен loot crates или специфични пакети с бонуси. Да заключиш всичкото това наличие в ААА игра, която към този момент е закупена на ААА цена, несъмнено не е нещо, което геймърите ще одобрят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР