Ако няма резултат от мерките за ограничаване на заразата на

...
Ако няма резултат от мерките за ограничаване на заразата на
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Ако няма резултат, ще въведем ограничения на централно ниво

Ако няма резултат от ограниченията за ограничение на болестта на районно равнище, ще се вкарат нови ограничавания на централно равнище за цялата страна, сподели проф. Асен Балтов в „ Тази заран “.

В момента в „ Пирогов “ към момента не изнемогваме, имаме 319 пациенти, заяви Балтов.

Според него нарастването на броя на инфектираните с ковид се дължи както на разхлабването на ограниченията, по този начин и на английската разновидност на COVID-19.
Снимка: btvnovinite.bg
„ За страдание, сътрудниците от Англия се оказаха прави, че протича по-тежко при хора на по-млада възраст. А дейните хора са точно на възраст сред 20 и 50 години, които поддържат връзка интензивно “, сподели шефът на „ Пирогов “.

„ Изведнъж всичките станаха доста смели. С какво се промени пандемията? Да не би да стана по-лека, да не би да намерихме лекарство? “, разяснява той.

Балтов показа, че към този момент се одобряват 40-годишни пациенти, които се нуждаят от интубация от входа на болничното заведение. Причина за това състояние е и фактът, че те доста късно търсят болнична помощ и се лекуват у дома.

Според шефа на " Пирогов " би трябвало да има наложителна карантина за хората, завръщащи се от отмора в Африка, защото признаците на заболяването се демонстрират в границите на седем дни.

„ Зелените коридори " към този момент няма да бъдат в остарелия си тип, с електронния портал за записване за имунизация не би трябвало да се стига до огромни опашки, предвижда Балтов.

Вижте целия диалог във видеото.

Софийският щаб реши: Големите възпитаници минават онлайн, заведенията ще работят до 22 ч. Задава се ново затваряне на молове и фитнеси в Бургас Борисов: Мерките на регионалните щабове ще възстановяват ситуацията с COVID-19 Фандъкова предлага стягане на ограниченията против COVID-19 в София 3502 нови случая на COVID-19, умряли са 138 души Случаите на наново заразяване с COVID-19 у нас са необичайност Предложение на РЗИ-Бургас: Да се затворят детските градини Ще има карантина за връщащи се от Занзибар Борисов: Няма да се поколебаем да наложим още веднъж по-строги ограничения Асоциациите на заведенията са твърдо срещу стягане на Коронавирус ограниченията
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР