Ако някой си е включил телевизора на bTV малко преди

...
Ако някой си е включил телевизора на bTV малко преди
Коментари Харесай

Звездата на БТВ Деси Стоянова води предаването от пода на студиото

Ако някой си е присъединил тв приемника на bTV малко преди 10 часа в четвъртък, сигурно се е зачудил какво тъкмо се случва с Деси Стоянова, Петър Дочев и гостите им. Водещите и седмичните им коментатори Богдана Трифонова-Боги и началник Андре Токев се оказаха на пода на студиото. Те вършиха все по-популярното упражнение планк, при което се застава на лакти и пръсти и се стои в тази поза до момента в който издържиш.

По-забавното беше, че в това състояние Деси и Дочев продължиха да водят предаването, което се оказа много мъчно. Актьорът стартира първи да се задъхва, а опитната водеща се оказа по-издръжлива и в това отношение.



Шеф Токев се оказа най-хубав в планка, само че след 4 минути и половина всички се отхвърлиха. „ Издържахме толкоз в чест на международния връх, който е 4 часа и половина ”, изясни Деси Стоянова. Дори и в тази необикновена позиция тя съумя да очарова феновете със своята неотстъпчивост и непоклатимо положително въодушевление. Деси също така призна, че е леко болна, тъй като я е нападнал вирус.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР