Бившата дългогодишна интимна приятелка на Къванч Татлъту – Азра Акън,

...
Бившата дългогодишна интимна приятелка на Къванч Татлъту – Азра Акън,
Коментари Харесай

Азра Акън роди дъщеричка

Бившата дългогодишна интимна другарка на Къванч Татлъту – Азра Акън, стана майка на момиченце. Звездата от турската сапунка „ Дъждовно време “ роди втората си рожба на 14 април.

 

Бившата Мис Свят е брачна половинка на предприемача Атакан Кору, с който се венчаха през 2017 година на скромна, само че пък за сметка на това извънредно очарователна гала. Синът им Демир се появи на бял свят година по-късно. Към днешна дата той към този момент е на 6 години и даже се снима в реклами.

Азра и турският Брад Пит бяха интимни в продължение на цели 11 години като през това време ту се разделяха, ту се събираха още веднъж. Мълвата в турските арт среди носи, че през 2009 година, Къванч предложил брак на Азра, само че тя не му дала отговор еднопосочно. Вместо това му отвърнала, че й би трябвало време да обмисли офертата.

 

Обиден от увъртането й, Татлъту се зарекъл в никакъв случай повече да не изпада в сходна унизителна обстановка – да моли жена за женитба. По-късно обаче прекрачил клетвата си и изискал ръката на Башак Дизер.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР