Футболната легенда Христо Стоичков, който от години живее в женско

...
Футболната легенда Христо Стоичков, който от години живее в женско
Коментари Харесай

Задава се така мечтаният наследник на Христо Стоичков

Футболната легенда Христо Стоичков, който от години живее в женско царство със брачната половинка и двете си дъщери, е в трескаво очакване на внук си. Малката му щерка Христина е в очакване на мъжка рожба, което значи, че е напът да сбъдне фантазията на татко си за правоприемник.

 

Носителят на „ Златна топка “ се похвали с видео в мрежата, на което Христина и годеникът й афишират пола на чаканото бебе по трансформиралия се в традиция за баровците метод – пръсване на балон, от който се разхвърчат цветни конфети. Те са в наследник или розов цвят според от пола на бебето.

 

След като балонът се пръсна в синьо, цялата фамилия, отпред с Камата, изпаднали в еуфория. Очакванията са, че внукът на Стоичков, който ще се появи на бял свят през октомври, ще носи неговото име и това на майка си по едно и също време.

Не може да не отбележим, че към този момент е почнала и предстоящата лакърдия дали внукът ще наследи и футболните гени на дядо си, който се трансформира в най-успешният български футболист за всички времена.

 

Не е загадка, че Стоичков се води дядо на четирима внуци, само че по сестринска линия. Двете му племеннички, които са дъщери на сестра му Петя, имат по две деца. От по-голямата си щерка Михаела пък, Камата има внучка Миа, която към този момент е ученичка. Двамата с нея даже вземат участие в телевизионни реклами.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР