Ако някой от тези двамата – Доналд Тръмп и Джо

...
Ако някой от тези двамата – Доналд Тръмп и Джо
Коментари Харесай

Тома Томов за Тръмп и Байдън: Единият прилича на прашен театрален реквизит, другият е един противен нарцис

„ Ако някой от тези двамата – Доналд Тръмп и Джо Байдън, почине, най-вече да има две държавни погребения, те са никои за историята “. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ журналистът в коментар по отношение на претендентите за президент на Съединени американски щати.
„ В дебата видяхме двама извънредно остарели мъже. Единият наподобява на прашен сценичен атрибут, допускам, че беше препълнен с хапчета, приказвам за Байдън. Другият е един нарцис, противоположен нарцис. Докъде се докара американската политическа класа... “, разяснява журналистът.
 Политика - минало, настояще и бъдеще * Политика - минало, настояще и бъдеще*
Този екранен образец Тома Томов е необикновен феномен. По-старите фенове знаят защо е думата - партиен комунистически феномен, който...
По думите на Томов, като се изключи че е нарцис, настоящият президент Доналд Тръмп ръководи като „ феодален цар – с щерка си и шурей си “, а Джо Байдън е подкупен. „ Би било неуместно да вършим предсказания. Тепърва има още доста неща да се случват. Първо непризнаване на изборите, второ - 400 милиона цеви въоръжена нация да излязат на улицата “, сподели в умозаключение Томов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР