Ако някой още не се е сетил как да се

...
Ако някой още не се е сетил как да се
Коментари Харесай

Да живее COVID-ът - пере конфузи и гафове без накисване

Ако някой още не се е сетил по какъв начин да се скрие от някакъв срам или да замаже някакъв гаф, първите мъже и дами в страната му дават блестящи образци в тази посока.

Омажеш някъде ситуацията и би трябвало да се потопиш на дъното? Коронавирус му е цаката. Пере всевъзможни имиджови рецесии и обществено мазало без накисване.

Не минаха е 12 часа откогато жителят на президентството пусна първия картечен откос по премиера Кирил Петков, обявявайки войната им за открита, и - хоп! - ей я на благоверната му брачна половинка към този момент болна от Коронавирус, а той - в карантина.

Да се чудиш и маеш къде тая Деса се е заразила с Коронавирус. Тя по улиците не върви, пък и да върви, НСО я вози. В магазини не влиза, пък и да влиза, НСО разчиства всичко живо в близост и вътре. По нощни заведения и питейни заведения не куфее. Пък и да куфее, в този момент ги затварят още в 22.00 часа. Седи си в Бояна и дори в обществените мрежи не дращи към този момент. Пък и оттова Коронавирус няма по какъв начин да пипнеш.
свързани новини61382на 02.02.202233536на 14.01.2022
Виж, да го беше хванал Румен Радев, по-разбираемо щеше да е. Той върви на всички места. Е, където го поканят, де. Ама, като не го поканят, той се самопоканва и отново върви. Вижда се с кого ли не. Не в Европа и Америка, но у нас се вижда. Говори тук и там. Е, не пред необятната общност. Но по всякакви първокласни конгреси приказва.

По отръки щеше да му е той да хване Коронавирус. Но не го е хванал. Хванала го е Деса, а той - пострадал, под карантина.

Потърпевш ще е, я. Като в този момент отвред ще го дърпат за войната му с Кирил Петков и новия му политически план, единствено да си покаже носа някъде. Я да се поскрие за десетина дни, до момента в който хората не помнят за патакламата сред него и премиера.
свързани новини61401на 14.01.2022
Ще не помнят, но различен път. Незабравими са такива неща. Когато предишния път смъкна доверието си, само че от кабинета на Бойко Борисов, цялостен пестник извади на площада. Сега да забележим какво и къде ще извади, като му мине карантината. Защото неговата карантина не е поради COVID-а, а поради войната му с Кирил Петков.

По същия метод поради Коронавирус на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев и присъединяване му в КСНС и Кирил Петков се карантинира, та да отсрочат визитата му в Северна Македония. Но схемата не сработи. Чак здравната Сербезова се намеси да понижи карантината и Кирил Петков прецака Радев и останалите от КСНС и отпраши за Северна Македония.

Ей, доста Коронавирус около тоя Радев, доста нещо. И все в сериозни моменти. Все като не може иначе да си наложи волята.
свързани новини79461на 16.01.2022
А починът бързо се популяризира измежду всевъзможните ръководещи.

Ето, че тъкмо преди идното посещаване в Северна Македония, на което ще замине шефът на комисията по просвета и медии, с опрощение, Тошко Йорданов, " Здравейте, аз съм Наско, министър на културата " също незабавно се поболя от ковид. И в този момент ще върви заместникът му. Понеже след разразилата се война сред Румен Радев и Кирил Петков точно поради визитата на премиера в Северна Македония похожденията там се оказаха деликатна работа.

Макар че " Здравейте, аз съм Наско " има и различен много сериозен мотив да се укрие надълбоко в дебрите на пребоядисаното селско читалище, откакто навръх 2 февруари посредством Националния фонд „ Култура “ отпуснал 10 000 лева за транссексуалната галерия „ Другите българки “. Простотията на тоя вернисаж е, че някакви малоумни джендъри са решили да се гаврят с шедьоврите на Владимир Димитров-Майстора точно на 140-я му празник, с цел да пропагандират сбърканата си половост.

Знае ли човек какво тъкмо е зарадвало нежния усмихнат " Здравейте, аз съм Наско " в това варварско скодоумие, само че държавните парите ги е дал и в този момент ще би трябвало да се изяснява. Но пък светът ни е дал Коронавирус и то във вихъра на четвъртата му вълна, така че няма какво да му мисли - лепва го на мига. И изчезва. Тъй де - в карантина.

Затова да знаете - Коронавирус че има, има. Обаче COVID-ът около родната власт не е ни китайски, ни Делта, ни Омикрон. Политически му е вариантът. А трикът е дипломатически - когато не искаш да идеш някъде или искаш да се скриеш от някого, туткаси те пипва някаква нефела. Извиняваш се с " неочакваното " си заболяване и си биеш камшика. Не, че другите не се сещат защо става дума, само че номерът минава.

И в този момент очевидно Радев е забъркал яка каша, щом навсякъде и непрестанно изолираната Деса пипна Коронавирус, та и Радев да се изолира. Защото е кофти Радев да е с Коронавирус, някак не отива на ситуацията му, на уязвимост понамирисва. Затова дано Деса да е болната. А пък той има да кове други работи.

И " Здравейте, аз съм Наско " ги е надробил като за потапяне на дъното, та COVID-а дюшеш му идва. Но тъкмо тоя, с цел да оцелее на министерския пост, който не си е представял даже в най-мокрите си сънища, очевидно ще би трябвало да търси и други болести с по-дълги карантини. Иначе няма да оцелее.

Българска му работа.

То ние какво ли не сме побългарири, че някакъв си Коронавирус ще ни се опре. И той става за локална приложимост.

Тъй че да живее COVID-ът - пере всевъзможни конфузи, гафове и гузни съвести. Без накисване - в дословен и в метафоричен смисъл - хем нищо не желаят от теб, хем нищо ти няма. Досега единствено за вредите от тази болест ни изясняват. Но учените най-накрая да отворят и рубрика за изгодите от Коронавирус. И да запишат изгодата от вредата в българския й вид.

Най-сетне и ние да дадем нещо на света в борбата с тая пандемия. Е, преди писменост сме дали. Но с тия нефелните отпред на страната какво друго да дадем, с изключение на Коронавирус оправдание.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР