Ако не успеят да съставят правителство това ще е лошо

...
Ако не успеят да съставят правителство това ще е лошо
Коментари Харесай

Борисов: Ако не се състави правителство ще е лошо за ГЕРБ, ако се състави – лошо за държавата

Ако не съумеят да сформират държавно управление това ще е неприятно за нашата партия, само че в случай че съумеят и продължат – неприятно за България. Това съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов, който посети през днешния ден Ямбол, където се организира партийно заседание на ГЕРБ.

„ Каквото и решение да вземат, няма да е добре за едни от двете страни. Вчера Корнелия Нинова удостовери, че войната за жалост за едни е нещо неприятно, само че за други е положително. Ние сме от страните, за които е положително – това демонстрира икономическия напредък, който обаче не е в интерес на българите и бизнеса. Изнасяме големи количества ток и точно това подвига растежа съгласно Евростат, а в това време у нас се заплащат големи сметки. Изнасяме големи количества нафта и бензин, създадени в България на ишлеме. Освен това изнасяме и пшеница. Това са нещата, които подвигат икономическия напредък. И вместо от тази по-голяма промишленост ние да създадем по този начин, че българите да живеят по-добре, то става противоположното – икономическия напредък съгласно Българска народна банка у нас е най-малък “, сподели Борисов.

Според него сега единствените, които не желаят да се сформира държавно управление от четворната коалиция са от „ Продължаваме промяната “

„ Те желаят бързо да избягат, тъй като цените ще скачат още нагоре – газа с 40% се подвига, и да върнат риториката от преди две години, с цел да си спасят партията. Държавата е в тежка рецесия, даже президента не желае да сформира длъжностен кабинет, тъй като вижда какви вреди ще му бъдат нанесени “, разяснява още някогашният министър председател.

" Нинова даде обещание евтини дърва. Ходих в Свиленград. Питах ги имат ли евтини дърва, те споделиха, че дори не са получавали. Частниците ги продават по-скъпи. А истината е, че евентуално ще има и недостиг ", сподели от трибуната Делян Добрев.

На трибуната след него излезе Радомир Чолаков.

" Кирил Петков си сподели ясно, че единствената им цел да останат на власт е Бойко Рашков да стане началник на КОНПИ ", разгласи той. Според Чолаков единствено ГЕРБ може да направи правосъдна промяна.

" Хората започнаха да схващат, че мафията ръководи сега. Сега се намираме в зоната на разпада. В леко зашеметената усмивка на премиера царува някаква зашеметеност. Назначенията се вършат на роднински връзки, и от време на време на заслуги, които са съумели да се заловен за верния парапет. Нали бяха огромни евроатлантици, а отхвърлиха да дават оръжие на Украйна. репчат се на Путин, а със зъби и нокти бранят ползите на " Лукойл ". Те ни трансфораха в кръстопът на дребните разминавания. Онзи ден Асен Василев си разреши да каже, че му шушнели да се сформира евроатлантическо държавно управление. Опасявам се, че единственото шумолене, което той несъмнено, е шумът от комисиони ", сподели Даниел Митов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР