Ако не стане с ПП, ще стане кабинет с другите.

...
Ако не стане с ПП, ще стане кабинет с другите.
Коментари Харесай

Буруджиева: Посланието на Борисов е ясно – ако с ПП-ДБ няма кабинет, ще има с другите

Ако не стане с Политическа партия, ще стане кабинет с другите. Това ни сподели през вчерашния ден водачът на ГЕРБ. Досега Борисов отваряше порти, а в този момент сложи условия – че няма да има никакъв различен диалог, в случай че няма диалог за кабинет.

Така разяснява думите на Бойко Борисов политологът и някогашен народен представител Татяна Буруджиева.

Цялата тази въртележка от избори и опити да се вършат държавни управления, Борисов две години стоеше в джипката, през днешния ден ни сподели – аз ще поема отговорността. Заедно с обстоятелството, че Има Такъв Народ ще бъдат в Народното събрание, които са гневни съперници на Политическа партия, явно дискурсът в този момент ще бъде антиПП, а не антиГЕРБ. Докато има ГЕРБ, ще го има Борисов. И до момента в който има Борисов, ще има ГЕРБ. Демократична България и Политическа партия изпуснаха преодоляването на процесите, те са в изолираност и неспособност да подсигуряват никакви политики, разяснява тя.

Буруджиева счита, че Демократична България ще отиде на диалози с ГЕРБ, в това число и поради не изключително позитивния опит от коалирането с Политическа партия. Освен това ще се ускорява чувството за нуждата независимо да се развиват най-малко до локалните избори. Защото на локални избори не може да си по този начин сектански надъхан. В София Демократична България са доста мощни, само че по този начин както се обрисува общо – те имат и от други поддържа.

България желае и ГЕРБ, и Политическа партия, тъй като ги постави на първо и второ място, само че те не могат да се схванат. Хората желаят взаимно ръководство. Не е правилно, че Борисов има потребност от нови избори, посочи на финала на диалога Буруджиева.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР