Ако не се случи чудо, Станимир Стоилов по всяка вероятност

...
Ако не се случи чудо, Станимир Стоилов по всяка вероятност
Коментари Харесай

Историята се повтаря: Кошмарно дежавю за Мъри и Левски

Ако не се случи знамение, Станимир Стоилов по всяка възможност ще напусне поста старши треньор на Левски след утрешното домакинство на Локомотив (София). Това е много тъжна вест за синята общественост, само че в това време до известна степен и дежавю за Мъри, написа " Тема спорт ".

През сезон 2007/08 и по-конкретно след загуба (0:1) от столичните " железничари " на " Герена ", на 3 май 2008 година Тодор Батков уволни треньора Стоилов и спортния шеф Наско Сираков. И познайте какво предстоеше за Левски след мача с Локо (Сф)... Да, дерби с ЦСКА на 10 май. Мач, в който 26-кратните първенци бяха водени от новия си старши треньор - Велислав Вуцов, стигнаха до тъждество 1:1, и след който " армейците " ликуваха със златните медали в шампионата с 16 точки преднина пред своя безконечен конкурент.
 Петър Курдов: Най-лошото е, че цялата
Петър Курдов: Най-лошото е, че цялата " синя " общественост би трябвало да се навежда и да козирува на Сираков

" Моето мнение е, че в клуба би трябвало да се позволен повече някогашни фрагменти "

За отбора от " Георги Аспарухов " от на следващия ден до 17 април, понеделник, когато е Вечното дерби, следва безспорна същата стратегия. Само че този път не са на втората позиция, а на четвъртата, и в класирането ЦСКА им води не с 16, а с цели 19 точки.

Основната разлика е, че този път неприятното ченге не е Тодор Батков, който от дълго време е отвън клуба. А единственото уволняване, което се задава, е това на изпълнителния шеф Ивайло Ивков по волята на настоящото " неприятно ченге " за проведените левскари - мажоритарният акционер Сираков.

Предстои да забележим какъв резултат ще генерират " сините " против столичния Локомотив преди дербито с 31-кратните първенци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР