Ако не ми изпълнят условията, управляващите поемат вината за живота

...
Ако не ми изпълнят условията, управляващите поемат вината за живота
Коментари Харесай

Босия: Московски се държи като дърт циганин

Ако не ми изпълнят изискванията, ръководещите поемат виновността за живота ми. Това сподели пред камерата на бТВ поетът и отстъпник Николай Колев – Босия, който към този момент 24-ти ден гладува и стачкува пред Народното събрание.

На въпроса дали ще продължава с гладната стачка, той отговори, че към този момент го е оповестил. Защо да го дублирам, попита той.

Имах среща с транспортния министър Ивайло Московски, на която той се държа като стар ром, само че аз не се пипвам на тези неща, сподели стачкуващият публицист.

Той стачкува против корупционни практики в държавната автомобилна администрация и продаването на шофьорски книжки на необразовани.

Днес Николай Колев и неговите съидейници бяха заградени с служители на реда. Има най-малко десетина коли с униформените чиновници край Народното събрание и други на задния вход на постройката.
Писмото на президента, с което ме приканва да приключа гладната стачка, е смехотворно, сподели протестиращият стихотворец.

„ Явно неговите съветници нямат интелектуален потенциал и КПД-то им е доста ниско. Аз желаех среща с Радев, с цел да му дам документи и да свика Съвета за национална сигурност, а той и неговите съветници ми дрънкат нелепости “, сподели още Николай Босия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР