Ако наистина искате най-добрата възможна връзка, не оставяйте съдбата на

...
Ако наистина искате най-добрата възможна връзка, не оставяйте съдбата на
Коментари Харесай

Ето 7 неща, които двойките правят, за да останат влюбени

Ако в действителност желаете най-хубавата допустима връзка, не оставяйте ориста на вашата "щастливо влюбена " връзка на шанса или на случайността. Двойките, които дълго време или за цялостен живот остават сантиментално настроени един към различен, интензивно избират държания, които поддържат любовта им.

1. Прекарват време дружно
Не може да имате положително другарство с половинката си, в случай че в никакъв случай не прекарвате време дружно. Това е най-очевидната и съществена стъпка за поддържане на любовта жива. Излизайте на срещи, с цел да прекарате известно време отвън дома си и отвън грижите за децата. Създайте пространство, където може да дишате дружно, място, което си е единствено за вас двамата, за вашите диалози и връзка.

2. Знаят любовния език на колегата си
Това е доста значимо. Всеки от нас цени разнообразни любовни държания и жестове в връзките си. Често двойките имат изцяло разнообразни любовни езици. Ако не знаете какво прави сътрудникът ви благополучен, попитайте. Може да се окаже, че вашите неделни палачинки са любовният му балсам за седмицата. Просто попитайте: "Какви неща съм направила, с цел да се чувстваш най-обичан? " Това може да е разходка по мрачно, или нежно допиране рано заран. Откриването на любовния език на половинката ви прави проявлението на благодарност и любов още веднъж занимателно.

3. Прегръщат се два пъти дневно най-малко 20 секунди
Не приказвам за вяла прегръдка през рамото един път в месеца. Имам поради ханш до ханш, коляно до коляно, с една дума, мечешка прегръдка. Защо би трябвало да продължи най-малко 20 секунди? Защото тъкмо толкоз време лишава на окситоцина (иначе прочут и като "хормон на гушкането ") да сътвори това възхитително чувство, че всичко е наред със света и вашите връзки. Затова всяка заран, преди да тръгнете за работа и откакто се приберете, прекарайте 20 секунди в прегръдка. Гарантирам ви, единият или и двамата небрежно ще се почувствате по-щастливи.

4. Научете се да слушате, без да прекъсвате
Нищо не споделя "Обичам те " повече от това в действителност да слушаш, когато сътрудникът ти приказва. За своите мисли. За възприятията си. Дори за онази среща с шефа му и уплашения и претрупан ден. Автентичното слушане обаче е умеене, с което владеят малко хора. Това значи да оставите телефона настрани, да натиснете стопа на личните си мисли, да установите контакт с очите, да кимате с интерес – да се грижите и да присъствате в действителност в диалога. Бонус точки ще получите, в случай че докоснете ръката на обичания в подобаващи моменти, с цел да покажете, че в действителност откровено обръщате внимание на това, което споделя. Това демонстрира, че неговите мисли и усеща са толкоз значими за вас, колкото и вашите лични.

5. Държат се един за различен
Как може да знаете по кое време да празнувате или да подкрепите колегата си, в случай че той не ви осведоми за протичащото се в живота му? Всички желаеме и би трябвало да се връщаме вкъщи при някого, който мисли за нас, до момента в който се изправяме пред провокациите и насладите на нашия ден. Добрата връзка ни кара да се усещаме предпазени, спокойни и подготвени да се борим с всичко, което се изпречи на пътя ни.

6. Планират бъдещето си дружно
Печеленето на време всеки месец за слагане на цели дружно ще усили чувството ви, че споделяте пътешествието на живота си дружно, планирайки свястно бъдеще, с ясни цели и цели. Не забравяйте, че сте екип, тъй че решавайте двамата всичко, без значение дали се върти към децата, вашите самостоятелни кариерни цели, половия ви живот или просто какво желаете да извършите този уикенд.

7. Успокояват се постоянно един различен
Всеки има потребност от утешение понякога. Не чакайте, до момента в който някой от вас се нуждае от него, с цел да го дадете. Когато видите колегата си да изпадне в суматоха и да си„ измисля “ проблем, вместо да се ядосате или да превключвате в режим на отбрана, обърнете се към него умерено. Той просто се нуждае от малко утешение, с цел да заглуши още веднъж тази първична част от мозъка си, която диктува неговите дейности. Понякога едно сърдечно „ Обичам те “ незабавно компенсира всички тези моменти, когато не сте се чувствали неразбрани и сами. И нищо не ни кара да се усещаме сигурни в връзките си, като да чуем всички способи, по които нашият сътрудник ни прави оценка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР