Ако на компютър или лаптоп с операционна система Windows 10

...
Ако на компютър или лаптоп с операционна система Windows 10
Коментари Харесай

Microsoft блокира априлското обновяване за компютрите с антивирусната на Avast

Ако на компютър или преносим компютър с операционна система Windows 10 има конфигурирана антивирусната стратегия на Avast, то обновяването April 2018 Update (Windows 10 1803) не може да се конфигурира, до момента в който не се отстрани антивируса.
Microsoft вкара нови промени в разпространяването на огромния пролетен ъпдейт. Причината за това е, че при започване на седмицата се натрупаха голям брой недоволства на консуматори с Avast, сблъскали се с проблеми при обновяването. Вместо десктопа те виждат черен екран без иконки. В някои случаи излиза синият екран на гибелта.

Към сегашен ден, потребителите с операционна система Windows 10 и антивирусна стратегия на Avast имат единствено два разновидността. Да отстранена антивирусния си програмен продукт, с който April 2018 Update не е съчетаем, или да отсрочат обновяването.

Компанията Avast изобщо не смята своята антивирусна стратегия за отговорна за сриването на ъпдейта. Специалистите на Avast обявиха, че не могат да възпроизведат грешките, посочени от потребителите и допускат, че аргументите най-вероятно са в самия Windows 10 April 2018 Update.

Сега нещата се обясняват дружно с Microsoft, само че към сегашния миг няма решение. Очаква се нов пач.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР