Ако можеше да спечелиш Australian Open бременна във втория месец,

...
Ако можеше да спечелиш Australian Open бременна във втория месец,
Коментари Харесай

Тенисистка, бременна в петия месец, играе на сингъл и двойки в "Уимбълдън"

Ако можеше да спечелиш Australian Open бременна във втория месец, за какво да не можеш да играеш в шампионат от Големия шлем в петия месец. Вероятно това си е споделила тенисистката от Люксембург Манди Минела, когато е подала поръчка за присъединяване в тазгодишния " Уимбълдън ".

В понеделник Минела, която заема 82-ото място в международната класация, се изправи против някогашната шампионка от " Ролан Гарос " Франческа Скиавоне. 31-годишната тенисистка позволи тежка загуба с 1:6, 1:6 за 53 минути.

На конференцията след мача тя разгласи, че " Уимбълдън " е последният й шампионат през този сезон, тъй като е бременна от четири месеца и половина. Преди това обаче й следва минимум още един мач на тревните кортове в " Ол Ингланд клъб ".


© Reuters

На тенисистката от Люксембург занапред й следва и присъединяване в шампионата на двойки

Минела ще взе участие в шампионата на двойки в тандем с латвийката Анастасия Севастова. В първия кръг те ще се изправят против миналите през квалификациите Ипек Сойлу от Турция и Варатчая Вонгтеанчай от Тайланд.

Преди два месеца тенисистката от Люксембург взе присъединяване и в " Ролан Гарос ". На сингъл тя отстъпи в първия кръг против белгийката Кирстен Флипкенс, а на двойки със Севастова също отпаднаха на старта.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Уимбълдън (430)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР