Ако модата е много капризна, тогава стилът е вечен, така

...
Ако модата е много капризна, тогава стилът е вечен, така
Коментари Харесай

10 практични съвета да изглеждате неустоима и стилна

Ако модата е доста капризна, тогава стилът е безконечен, тъй че е практично да разчитате на него. Почти всеки сезон се появяват правила, които диктуват по какъв начин да наподобяват елегантно дамите. Струва си да вземете решение за вашия самостоятелен жанр и да се концентрирайте върху него, а не да тичате след всяка смяна в трендовете на модата. Има безконечни стилистични правила, които ще ви разрешат да се обличате красиво и да не отделяте прекалено много време и старания за това. Те са универсални, безвредни и подобаващи безусловно за всички.

1. Инвестирайте в основата

Без значение на какъв брой години сте, без значение от сезона и вида на тялото, постоянно инвестирайте в съществени неща. Тази инвестиция постоянно се изплаща в последна сметка. Бяла риза, прави дънки, тениска с безпристрастен цвят. Те се съчетават хармонично с всичко и постоянно са на мода. Те могат да бъдат съчетани във всевъзможен тип и да наподобяват настоящи. Колкото повече съществени облекла имате в дрешника, толкоз по-лесно е да се вършат тоалети за деня.

2. Понякога се отхвърляйте от нещата

Съвременната мода е универсална и практична, макар че всеки сезон излизат нови трендове, от ден на ден хора реагират умерено на това. Решете своя жанр, купете неща, които ви подхождат и можете да измененията благодарение на разнообразни добавки.

3. Простотата е печеливша

Често новите трендове са ярки и екстравагантни, заради което животът им е къс. Не би трябвало да преследвате всички промени. Избирайте елементарни неща, те наподобяват по-умни в последна сметка. Като цяло, фокусирайте се върху лаконизма, наподобява скъпо и стилно. Допълнете простите неща с привличащи елементи, тъй че увеличавате степента на изискан във визията си.

4. Монохромни визии

Разбира се, познаването на цвета в никакъв случай не е навредило на никого, само че монохромните визии постоянно наподобяват доста по-ефектни и уважавани. Ако не сте сигурни в с избора си, изберете монохромна визия. В подобен тоалет една жена наподобява елегантна, уважавана, самоуверена. Дори елементарни или тениски в сходна палитра е отлично решение.

5. Умно извършване на покупки

Опитайте се да образувате умни привички за извършване на покупки, защото безсмислените разноски не вършат дрешника ви по-добър. Не купувайте облекла с ниско качество, които не харесвате. Изберете моделите, които ви вършат по-елегантни и скрийте минусите на фигурата, поучават от .

6. Внимателно с трендовете

Не би трябвало да забравяме за актуалните трендове, те оказват помощ да се направи визията подобаваща и стилна. Но пазаруването на всички нови оферти е глупава концепция. Не всички трендове подхождат на всяка фигура и всевъзможен статус, жанр. Изберете единствено тези фешън продукти, които ви подхождат и ги включете в дрешника си.

7. Умерен оверсайз

По-свободната форма остава известна в продължение на доста години и няма да се откаже от позициите си. Но в случай че нямате фигура на модел, по-добре заложете на сдържан вид свободен контур. Не забравяйте за женствеността, която толкоз страда от безформеността.

8. Готови сетове

Не е значим броят на облеклата, а броят на готовите сетове в дрешника ви. Опитайте се да изберете облекла, тъй че да могат елементарно да се комбинират между тях и в които да се чувствате уверени и спокойни.

9. Безупречно палто

През неактивния сезон и зимата една уважаваща себе си дама би трябвало да има съвършено палто. Дизайнът и стилът се сортират самостоятелно, съгласно фигурата, височината и стила. Дайте желание на типичен, неутрални цветове, обичайната кройка. Това палто наподобява добре с всевъзможни обувки - типичен и спортни.

10. Фокусирайте се върху качеството

Обикновените, само че висококачествени неща наподобяват по-скъпи от зрелищните, само че евтини. Скъпа материя, добра кройка - това са отличителните белези на едно шикозно нещо. По-добре да си купите един първокачествен продукт, в сравнение с пет евтини. Ще ви прави работа доста по-дълго.

Тези правила ще ви оказват помощ да изглеждате почтено и скъпо във всяка обстановка.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР