Ако кандидатствате за в една или друга кредитна институция, мениджърът

...
Ако кандидатствате за в една или друга кредитна институция, мениджърът
Коментари Харесай

Каква цел на заема е по-добре да посочите в банката, за да не получите отказ?

Ако кандидатствате за в една или друга кредитна институция, мениджърът евентуално ще ви помоли да посочите в заявката задачата за даване на средства. В този случай е по -добре да посочите посоката на консумиране за действителни потребности, чието угаждане усъвършенства изискванията на живот. Например можете да посочите като цел ремонт, покупка на автомобил или неподвижен парцел, мебели и така нататък

Ако през 2021 година е публикуван нецелеви заем, както през предходните години, банката в действителност не може да ревизира посоката на бъдещите разноски, защото те зависят единствено от желанията на кредитополучателя. В допълнение, нито една огромна или междинна банка не е помолена да даде отчетни документи, които да потвърдят обстоятелството на „ вярното “ консумиране на средства (чекове, разписки и други документи).

Това обаче не значи, че можете да получите заем, като посочите безусловно каквато и да е цел или не предписвате съответна посока на консумиране. Ето за какво е по -добре да не го формулирате в общи линии, да вземем за пример: „ за персонални цели “ или „ за потребителски потребности “, а да помислите авансово по какъв начин да попълните въпросника.

Сред най -желаните цели, към които банките се отнасят с схващане, са следните:

• За ремонт на апартамент/селска къща/вила.

• За закупуване на мебели.

• За закупуване на домашен уреди (това могат да бъдат или стокови заеми, или елементарни парични заеми от банката).

• За покупка на неподвижен парцел (ако няма задоволително пари, да вземем за пример при пренасяне от 1-стаен апартамент в 2-стаен апартамент).

• За закупуване на автомобил (също в случай че няма задоволително пари или в тези случаи, когато се купува използван автомобил, за който не е възложен заем за кола).

• За да плащате за образованието на децата или за личното им обучение, банката преглежда тези разноски като инвестиция в човешки капитал, с помощта на което кредитополучателят ще може да получава повече доходи в бъдеще.

Решението на банката да отпусне заем непосредствено зависи от платежоспособността на самостоятелния бизнесмен или юридическо лице. Следователно е належащо да се дават допустимо най -много съответни документи - доклад за приходите за последната година, копия от контракти за наем, контракти с реализатори, клиенти и други контрагенти, финансови доклади и така нататък

По този метод, когато кандидатствате за заем, би трябвало деликатно да обмислите всички въпроси от въпросника, в това число задачата за даване на средства. Идеалният и много постоянно срещан вид е, когато е посочена същинската цел, която се възприема от банката като „ рационална “. В противоположен случай просто би трябвало да мълчите за действителната потребност и да предпишете тъкмо „ идеалната “ цел, която сякаш е обвързвана с ежедневните потребности.

Източник:
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР