Ако живеете в град, тогава може да се уловите как

...
Ако живеете в град, тогава може да се уловите как
Коментари Харесай

Динамика или спокойствие: Селски срещу градски живот - плюсове и минуси

Ако живеете в град, тогава може да се уловите по какъв начин седите и мечтаете за зелени хълмове и чист въздух, до момента в който следващата кола прелита с нараснала скорост под прозореца на жилището ви. Акопък живеете в провинцията, също има огромна възможност да копнеете за вълнението и динамичността на града.

Решението дали да живеете на село или в град не е просто избор на темпото на живот. Много други фактори могат да влязат в деяние.

Плюсовете и минусите на селския живот

Ако сте привикнали да живеете в града, в действителност отделете малко време, с цел да помислите по какъв начин може да ви се отрази смяната в равнището на шума и дали цялостната тишина постоянно е нещо положително.



Животът в града си има цена, всички знаем това. Колкото по-близо живеете до огромен град, толкоз повече ще платите за парцела си.

Плюсовете и минусите на градския живот

Градовете нормално имат по-голям избор, когато става дума за заведения за хранене, питейни заведения, театри и кина, което значи доста повече благоприятни условия за тези занимателни вечери със фамилията и приятелите. Има по-голям късмет да намерите съидейници в града, в сравнение с в селския регион.

Все отново, другите хора има разнообразни желания, които постоянно се трансформират с хора на времето, напредването на възрастта или смяната на мирогледа. Помислете добре върху изгодите и негативите на двете варианти и най-после тръгнете натам, накъдето ви води сърцето.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР