Ако живееш в централната част на София - кв. Оборище

...
Ако живееш в централната част на София - кв. Оборище
Коментари Харесай

Кое е новото любимо място за спорт в центъра на София?


Ако живееш в централната част на София - кв. Оборище и близките, от 27 март можеш да се насладиш на новаторска и просторна фитнес зала с обща повърхност към 1 000 кв.м, оборудвана с първокласни уреди от TechnoGym.  

Next Level Заимов отваря порти с посланието ”Още по-близо до теб! ” на ул. Тракия №2, тъкмо до парк Заимов. 

С настъпването на пролетта от ден на ден стартира да звъни онази камбанка в главите ни, която припомня, че скоро ще облечем банските. И несъмнено, като всички дами и ние си задаваме въпроса дали изглеждаме задоволително добре. За да превърнем несигурността в одобрителен отговор, към този момент сме подготвени да се запътим към Next Level Заимов.  

 Next Level

Освен с комфортната си локация, новият фитнес ни изненадва с увлекателни и ефикасни групови занимания. Част от тренировките в залата са по извънредната за Next Level стратегия Les Mills, създадена от и за спортисти - с мотивираща музика и резултати, които си личат. За традиционалистките измежду нас разполагаем са йога, пилатес и кондиционни тренировки, както и хитовата в другите 8 Next Level зали в София - Booty подготовка. С нейна помощ долнището на банския ти ще наподобява повече от добре върху теб. 

Ако пък си привърженичка на релакса през уикенда, само че не искаш да излизаш от града, в новия клуб покрай теб ще можеш да се насладиш на спа зона със сауна. Релакс зоната с библиотека, от своя страна, ще ти разреши да поработиш и отдъхнеш преди или след подготовка и дава отговор чудесно на потребностите на дейния ти метод на живот.  

Next Level Заимов ще работи без почивен ден от 6:30 до 23:00 ч., което го прави прелестен за подготовка преди или след работа, а за какво не и откакто заспят децата. Протеиновият бар на клуба ще предлага освежаващи и питателни питиета и барчета, защото здравословният хранителен режим е неразривна част от положителната подготовка.  

 iStock/Getty Images

Ако си нова във фитнеса, Next Level Заимов ще те приветства като място за развлечение и основаване на нови другарства. Мисията на веригата е да обезпечава пространства, отворени за хора с всякакво равнище на физическа подготовка, където да можеш да стартираш своя деен метод на живот без терзания. За компанията фитнесът е прекарване, което освен усъвършенства физическата форма, само че и менталното здраве, самоувереността и позитивното осъзнато приемане на себе си. 

Опитай и цифровото приложение Next Level Fitness App, което ти разрешава бързо и елементарно да закупиш или актуализираш своя абонамент, да отбележиш напредъка си, да достъпиш клубовете или да запазиш своето място за . Next Level Заимов, както и другите зали от веригата, могат да бъдат посещавани с или с MultiSport карта. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР