Ако използвате алуминиевото фолио за приготвяне на храна или за

...
Ако използвате алуминиевото фолио за приготвяне на храна или за
Коментари Харесай

Дар От Древните: Легендарен Древногръцки Мехлем Лекува Инфекции И Прави Чудеса За Кожата! Просто Намажете Обилно Мястото

Ако употребявате алуминиевото фолио за подготвяне на храна или за предпазване на останки от храна не го правете към този момент. Това поучават лекарите като разкриват, че колкото по-висока е температурата на храната толкоз по-лесно алуминия ще премине в питателните артикули. Които консумираме и даваме даже на децата си.

Един от създателите на проучването лекар Зубаиди твърди, че алуминият може да предизвика рискови заболявания. Оказва се, че с храната в организма на индивида може да попадне такова количество от метала, което е нездравословно за здравето. Най-често това се случва когато подготвяме или претопляме артикули във фолиото. А след това ги оставяме там да се охладят.

Алуминиевото фолио е най-неподходящо за някои типове храни. Като да вземем за пример алените домати и някои подправки. Според учените провели опита измежду най-опасните болести, които алуминият може да предизвика са остеопороза и заболяването на Алцхаймер.

Високото наличие на метала в тялото покачва равнищата на калций. Което от своя страна е индикатор, че равнищата на алуминий са високи. Специалистите са открили, че при страдащите от рисковото заболяване, което не се лекува са натрупали в мозъчната си кора алумин. Което е открито при аутопсия на пациенти с Алцхаймер, откакто са изследвали мозъка на умрелите, предават от електронното издание tocka.com.

Доктор Зубади твърди, че алуминиевото фолио не е рисково за здравето в случай че в него се слага студена храна. Специалистът предизвестява да не се употребяват и алуминиеви принадлежности и съдове за хранене, написа разкрития.ком.

За готвене е целесъобразно да се употребява специфичната хартия, която е предопределена само за печива.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР