Ако искате да се избавите от досадната кашлица, не бързайте

...
Ако искате да се избавите от досадната кашлица, не бързайте
Коментари Харесай

Изгонете досадната кашлица с Огнено мляко! И още 6 лечебни рецепти

Ако желаете да се избавите от досадната кашлица, не бързайте към аптеките! Тези 7 потвърдени предписания са доста по-ефективни от лекарствените средства.

В студеното време на годината, постоянно и доста неприятно за всички ни, на посетители идва кашлицата. Ако не се лекува в точния момент, тормозът на организма и утежняването на качество на живот са неизбежни.

Не е належащо, когато се появи кашлицата, да тичате към аптеката за скъпо струващи медикаменти и сиропи, които интензивно се популяризират в медийното пространство. В края на краищата има по-ефективни национални средства за отбрана от тази злина, които ще ви костват много по-евтино, ще подействат по-ефективно и по-безопасно както за възрастни, по този начин и за деца.

Разгледайте нашата изложба и вижте най-хубавите 7 предписания, които ще прогонят досадната кашлица надалеч от вас и околните ви.

Друг вид е да почистите и настържете 2 ябълки и 1 глава лук, да прибавете 2 с.л. мед, след което разбъркайте. Приемайте от тази лечебна примес за кашлица от 4 до 7 пъти дневно, само че топла.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР