Ако искате да промените живота си – трябва твърдо да

...
Ако искате да промените живота си – трябва твърдо да
Коментари Харесай

Започнете деня с този текст и животът ви ще придобие нов смисъл

Ако желаете да измененията живота си – би трябвало твърдо да решите да го извършите!

Принципът на смяната е следният: първо би трябвало да приемете себе си. Погледнете минусите си извън. Вашето огледало ще бъдат хората към вас. Ако осъждате нещо в близките, значи го има и във вас самите.

След като приемете себе си, ще започнете да гледате по-радостно на всичко, което се случва към вас! Ще имате самочувствие. Ще спрете да бъдете неспокойни, тъй като ще започнете да се доверявате на Вселената. В резултат на това ще живеете умишлено всяка минута.

Подготвили сме за вас текст, който би трябвало да четете всяка заран, гледайки се в огледалото. Ще видите какъв брой мощни ще бъдат измененията. 

Днес, когато се разсъниха рано сутринта, внезапно осъзнах, че през днешния ден ще бъде най-хубавият ден в живота ми! И като отхвърлих всички подозрения, взех решение, че през днешния ден ще ще бъде празник през целия ден! Днес взех решение да благодаря на себе си за това какъв брой необикновен е животът ми: за всичките ми победи и достижения, ентусиазъм и благословии и, несъмнено, за всички компликации, които имах. Защото те единствено ме направиха по-силен.

И сигурно ще изживея този ден с високо вдигната глава и щастливо сърце. Ще бъда признателен на Бог за всички елементарни неща, които ме заобикалят: за утринната роса, слънцето, облаците, дърветата, цветята и птичите песни.

Днес ще бъда най-внимателният човек на света. Днес ще споделя насладата си с хората към мен. Някой ще се усмихне през днешния ден с помощта на мен.

Ще направя нещо извънредно и положително за изцяло чужд за мен човек. И ще направя най-искрения комплимент на някого, който е печален по някаква причина. Ще кажа на детето си, че е доста специфичен човек. И единствената персона, която обичам – какъв брой доста я обичам и какъв брой доста значи тя (той) в живота ми. Днес ще спра да се безпокоя за това, което нямам и ще благодаря на Вселената за всички тези вълшебен неща, които ме заобикалят в този свят.

Знам и помня, че безпокойството е просто загуба на скъпо време. Моята религия в личните ми сили и божество ще ме доведат до моите цели.

И довечера, преди да си легна, наложително ще изляза на открито и ще погледна нагоре – към безкрайното небе, обсипано с милиарди звезди. И възхищавайки се на хубостта на звездите и сребърния диск на луната с страхопочитание, ще благодаря на Вселената за цялата тази магия в близост. И към този момент през нощта, с глава на възглавницата, ще бъда признателен на света за този най-хубав ден в живота ми. И сънят ще бъда фантазията на щастливо дете, което трепетно ​​чака утрешния ден.

Защото на следващия ден ще е най-хубавият ден в живота ми!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР