Ако искате да поканите благополучието в дома си и от

...
Ако искате да поканите благополучието в дома си и от
Коментари Харесай

Защо всички започнаха да оставят чаша с вода и сол в дома си

Ако желаете да поканите благополучието в дома си и от известно време насам се чудите какъв обред би оказал помощ това да се случи, ние имаме добра вест за вас. Ще ви споделим за един трик, с помощта на който ще съумеете да прогоните отрицателната сила. Всичко се случва в действителност бързо и елементарно, а резултатите са успокоение, нравствен мир, естетика и съгласие в фамилията.
Какво ни е нужно, с цел да прогоним отрицателната сила?
Този трик е доста елементарен за осъществяване. Нужни са ви няколко неща.
Ето и лист с тях:
• Стъклена чаша;

• Оцет;

• Сол;

• Вода.

Налейте водата в чашата, прибавете малко оцет и сол и я поставете на това място, където нормално сте привикнали да прекарвате най-голяма част от времето си, когато сте вкъщи. Това може да е диван, обичано кресло, спално пространства, кухня, тераса или различен ъгъл, който сте оформили за релакс.
 Защо всяка стопанка стартира да оставя по чаша сол в шкафа си? Няма да повярвате като разберете каква е повода! Защо всяка стопанка стартира да оставя по чаша сол в шкафа си? Няма да повярвате като разберете каква е повода!
Всяка една стопанка се възползва от редица трикове, свързани с поддържането на дома и съхранението на обичаните си облекла. Вероятно няма...

След едно денонощие се върнете и разгледайте деликатно какво се е случило с течността в чашата.

Ако забелязвате солта да е утаена на дъното на чашата, това значи, че тя сполучливо се е справила с пречистването на негативната сила и е подготвила дома ви за благоденствие.

Ако обаче не ставате очевидци на сходен резултат, съветът ни е да приложите наново този трик, до момента в който не видите утаената на дъното сол.

Направете това и позволете на благополучието да се настани в дома ви за дълго време!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР